• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Akurat spoko. Ale może nie skumał, ze ma skomentować dwie rzeczy, bo tu jest tak dziwnie, ze informacje o bakteriach daja w komentarzu, który trzeba rozwinąć
Ja na aplikacji z lux medu w dniu pojawienia się wyników, miałam tak pięknie napisane: "ustalenie postępowania po wyniku badania dodatkowego, konsultacja telefoniczna godzina 19:20 "
Minęły 3 dni i nikt nie zadzwonił ❤️🤦‍♀️
A doktorek zostawił komentarz tylko do glukozy, że wyniki mieszczą się w normie 😵‍💫 co widziałam bo norma była podana🤦‍♀️

U mnie będzie wszystko nowe, po córce nie mam nic, dzieci w rodzinie odchowane. A jeśli chodzi o mnie, na razie nie myślę o ciążowych ubraniach, w ciąży z córką miałam tylko brzuch piłeczkę i nie musiałam nic kupować, jedynie kilka koszulek zmieniałam z rozmiaru S na M. Liczę, że teraz będzie podobnie.

Kochanie, ja mam wyprawkę wybraną już chyba z 5 lat, jeszcze zanim mąż „zgodził się” na dziecko to moim ulubionym zajęciem było oglądanie filmików na yt „best strollers 2017” i „all the things you need as a first time mom” 😄 mam wybrane praktycznie wszystko, od majtek poporodowych, przez kosz na pieluchy, po monitor oddechu 😂 teraz tylko jeszcze czytam czy laktator lepszy pojedynczy czy podwójny 🙈😂 ostatnio ta kumpela od super rad powiedziała, ze jest jakaś strona, na której wysyłasz liste rzeczy które są Ci potrzebne i oni kompletują całość wyprawki i wysyłają 3-4 ogromne kartony i ze oczywiście MUSZE TAM KUPIĆ, powiedziałam ze nie chce, co to za frajda? Wole wszystko osobno sama sobie wybrać 😛😛😛
kochana, ja w pewnym momencie się do Ciebie zgłoszę, bo czuje ze mamy podobny gust ;p ( w wózku się sprawdziło) i skoro aż tak się na tym znasz (ja nie i nie przepadam za researchem, ale lubię mieć kupione coś raz a dobre) to będę Cię prosiła o rady jakie rzeczy kupić najlepiej xd z góry dzięki ❤️😘

reklama
Co napisał o ciałach ketonowych?

Mi też wyszły, ale glukozę na czczo mam ideolo.
Raczej to efekt ubogo węglowodanowej diety przed ciążą i chwilę w czasie jej trwania.
Żeby jeść i ostatni posiłek 22-23, żeby przerwa w nocy od jedzenia była krótsza niż 8 godzin.

Ja miałam kiedyś ciała ketonowe właśnie podczas diety. Ja wiem, ze nic nie jem, wiec 🤷‍♀️ kanapki i śliwki ostatnio na zmiane 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry