Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wow no to faktycznie wyjątkowa sytuacjaAle to najzupełniej normalne. Oczekiwania co do płci są zawsze zwłaszcza przy mamach, które mają już jedno dziecko. Takie info po prostu trzeba przetrawić.
Pomyśl, co czuli moi rodzice 34 lata temu na porodówce jak miało być jedno a tu drugie wychodzi. Ojciec na szybko jechał wymieniać wózek na podwójny.![]()
Oh jak dobrze, ze nie tylko ja mam po tym celibacie zboczone snyA ja nie umiem powiedzieć czy wolałabym chłopca czy dziewczynkęz ręką na sercu - jest mi absolutnie wszystko jedno
zupełnie nie mam preferencji co do płci.
Za to co do snów, to mi nadal śnią się bezeceństwa z mężemw realu nie mogę to chociaż w snach się pobzykam
![]()
takich ludzi najlepiej unikać jak ogniaO to to ! To samo mam kumpele co teraz jest 5tc do przodu ode mnie w ciąży ( ma już 5 letnia córę ) i wciąż rylko złote rady. Ja powinnam chodzić do tego lekarza co ona ( to nic ze miałabym do niego 170km) bo on jest NAJLEPSZY, i jakby mi ZALEŻAŁO to bym i 300 km jeździławgl to powinnam kupić ten wózek za 7 koła który ona kupiła, bo wózki za 3tys to do śmieci się nadają. Aaa no i najlepiej o prywatnym przedszkolu już teraz myśleć takim jak ona ma ta swoją 5 latke, gdzie może ja oglądać na kamerze a jak próbowali jej dać kiedyś drożdżówkę na drugie śniadanie w innym przedszkolu to zaraz ja stamtąd wypisała, bo jej dziecka truć nikt nie będzie !
Wyciszyłam już ode niej wszelkie powiadomienia bo mialam kwadratowy łeb…![]()
jeśli się sprawdza to dlaczego go zmieniać?Ja i wózek za 300 zł używany przez obcych i przez moje pierwsze dziecko:
![]()
pięknie to ujęłaśAle ja absolutnie nie wnikam w to kto jaki i za „ile” chce wózek, jak kogoś stać proszę bardzo niech kupuje nawet ze złotanie zazdroszczę bo taka nie jestem.
Mi tylko ogólnie przeszkadza i bardzo razi w oczy przechwalanie się ( bo kogoś stać bardziej i to naprawdę nie jest zazdrość ) czego on to nie ma lub nie będzie miał, a umniejszanie komuś innemu, kto dalej będzie tak samo kochał i dbał o dziecko najmocniej na świecie. Ale umniejsza się mu bo będzie miał „tańsze = gorsze” i to napewno oznacza, ze mu na dziecku i jego dobru nie zależy.Absurd.
Naprawdę ja nikomu do portfela nie zaglądam i ciesze się szczerze jeśli ktoś może sobie pozwolić na „więcej” ale nie uważam, ze przez to jest ode mnie ( czy kogoś ) lepszy![]()
mam tak samo, nie mam żadnych upodobań co do płci. Co do snów, ja wogole nie śnieA ja nie umiem powiedzieć czy wolałabym chłopca czy dziewczynkęz ręką na sercu - jest mi absolutnie wszystko jedno
Za to co do snów, to mi nadal śnią się bezeceństwa z mężemw realu nie mogę to chociaż w snach się pobzykam
![]()
Zapraszam. Mam sernik z musem z gruszki i jakieś owocoweUwaga mam marzenie: kawałek sernikaz kawą zbożową
![]()
Tak miałam w pierwszej ciąży. Było mi to obojętne. Ale jak już się dowiedziałam, że chłopiec to się człowiek przyzwyczaił do myśli o synku. A tu dziewczynka.A ja nie umiem powiedzieć czy wolałabym chłopca czy dziewczynkęz ręką na sercu - jest mi absolutnie wszystko jedno
![]()