Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Az tu wbije z gratulacjami !!!Ja też się nieśmiało przywitam.
Dzisiaj robiłam drugą betę, przyrost ładny.
Póki co ani ja ani partner nie umiemy się cieszyć, bo to nasz trzeci transfer. Nie mam żadnych objawów, więc myślałam, że i tym razem nic z tego, a tu takie zaskoczenie
Wg internetów termin na 6.11.
DziękujęAz tu wbije z gratulacjami !!!
Super i trzymam kciuki! (BTW termin porodu dzień po moich urodzinach, MUSI być dobrze!)
Jeju jutro powtarzam betę. Pierwszy wynik 186 z wczoraj. Wczoraj też powinnam dostać miesiączkę. W głowie milion myśli bo dwa razy straciłam ciążę na bardzo wczesnym etapie (9 i 6 tydz.). Strasznie się schizuję bo piersi były nabrzmiałe (lekko pobolewają jeszcze), a dziś rano już są miękkie, mam chwilami silne bóle brzucha razem z kręgosłupem lędźwiowym. Lekarz w poniedziałek. Siedzę jak na szpilkach i przewertowałam cały internet na temat miękkich piersi i niskiej betyTrzymajcie kciuki za jutro i poniedziałek!! Tak bardzo chcę szczęsliwego zakończenia
![]()
PIĘKNIE, PIĘKNIEJa też się nieśmiało przywitam.
Póki co ani ja ani partner nie umiemy się cieszyć, bo to nasz trzeci transfer. Nie mam żadnych objawów, więc myślałam, że i tym razem nic z tego, a tu takie zaskoczenie
DziękujęPIĘKNIE, PIĘKNIEwczoraj myślałam o Tobie
gratulacje
![]()
Ja też się nieśmiało przywitam.
Ja już chyba na siłę szukam objawów poronienia. Muszę się uspokoić bo w jakąś paranoję popadnę. Ale stres niesamowity. Dwie ciąże poronione, jedna na szczęście zakończona małym cudem ale ile to ja się w szpitalu nie należałam w trakcie ciąży to moje.... Dziękuję za ciepłe słowa bardzo ich potrzebowałamWcale beta nie jest niska jak na początek, oby przyrost był ładny. Ale doskonale Cię rozumiem ten strach .. też straciłam ciążę w 9 t.
A mnie dziewczyny też uspokoiły że zanik chwilowy objawów wcale nie musi znaczyć najgorsze.
Wiesz co ja tak teraz mam, pierwsze dni miałam twarde balony a teraz takie se flaczki wlasnie może ciut pełniejsze ale na pewno nie to co było na początkuJeju jutro powtarzam betę. Pierwszy wynik 186 z wczoraj. Wczoraj też powinnam dostać miesiączkę. W głowie milion myśli bo dwa razy straciłam ciążę na bardzo wczesnym etapie (9 i 6 tydz.). Strasznie się schizuję bo piersi były nabrzmiałe (lekko pobolewają jeszcze), a dziś rano już są miękkie, mam chwilami silne bóle brzucha razem z kręgosłupem lędźwiowym. Lekarz w poniedziałek. Siedzę jak na szpilkach i przewertowałam cały internet na temat miękkich piersi i niskiej betyTrzymajcie kciuki za jutro i poniedziałek!! Tak bardzo chcę szczęsliwego zakończenia
![]()