magdalenaw1907
Fanka BB :)
Ja też już po prenatalnych wszystko wporządku dzidzia zdrowa chociaż współpracować nie chciała
. Test z krwi ok ryzyka wyszły niskie. Oczywiście lekarz potwierdził slowa mojej gin, że to dziewczynka
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O 20.Mam też pytanie do dziewczyn, które biorą acard mam brać 1 tabletkę na noc i staąd moje pytanie o ktorej godzinie bierzecie tabletkę?
Ja noszę trzeciego synka podTeż wkręciłam sobie chłopca a wyszła dziewczynkaTo będzie 3 córka, nie dane mi było mieć syna
![]()
Mój drugi to TymonU nas ma być Celina albo Tymon, najgorzej, bo to jest jedyne imię męskie jakie mi się podoba, bo większość to zaraz mam przed oczami moich kolegów ze szkół na przykład hahaa za to dla dziewczynki bardzo mi się podoba jeszcze Wanda, Lidia i Lena ale mąż powiedział, żebym zapomniała o tych imionach
U mnie w rodzinie np bardzo patrzą zawsze na to, żeby imiona się nie powtarzały i jedyne które się powtarzają to tych członków rodziny, którzy „doszli” do nasa z takich śmiesznych rzeczy, to przez wiele wiele lat zakazane imię u nas w rodzinie do dania dziecku to była Paulina
![]()
Biorę o 17.00, bo o 19.30 mam jeszcze Duphaston. No i Acard po jedzeniu.Mam też pytanie do dziewczyn, które biorą acard mam brać 1 tabletkę na noc i staąd moje pytanie o ktorej godzinie bierzecie tabletkę?
Tymon piękne imię. Też mi się podoba, ale teraz wysoko na liście nadawanych imion. Chociaż mam już Leona, dziś na zajęciach było ich 3Ja noszę trzeciego synka pod
Mój drugi to Tymonsprzed 10 lat, to jeszcze nie było ich tak wielu
W sumie już wtedy podobał mi się też Miłoszi to się nie zmieniło
ale coś czuję, że ciężko mi będzie przepchnąć
chociaż kto wie.
![]()
Moje typy które mi się podobają to Julian, Natan, Bruno, Leon, Ignacy, Jaś, Aleksander, Mieszko, TymonPodziel się pomysłami na imię chłopca. U nas w rodzinie już wszystko obstawione![]()
Spodziewałaś się 3 chłopca? Jedna ma szczęście do dziewczynek druga do chłopców, trafiło na nasJa noszę trzeciego synka pod
Mój drugi to Tymonsprzed 10 lat, to jeszcze nie było ich tak wielu
W sumie już wtedy podobał mi się też Miłoszi to się nie zmieniło
ale coś czuję, że ciężko mi będzie przepchnąć
chociaż kto wie.
![]()
Ja w domu mam Oliwię, a gdyby teraz była córcia, to będzie JuliaOoo podziel się pomysłami na imię dla dziewczynki bo mi to się już skończyły![]()