reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"Łowcy promocji"

Biola,ten link będzie dobry:tak::
Wózek Loola Full 2009r Bebe Confort (spac+gond+fotelik) - 2959.00�zł : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

Wózeczek mi się podoba,cena troszkę mniej:baffled:
Chcesz taki jaśniutki czy tylko chodzi Ci o pokazanie wózka,a kolor inny?Ja bym troszkę ciemniejszy wzięła,coby nie prać co chwilę:sorry2:
Śliczny jest ten wózek,tylko,że ja bym nie chciała z taką rączką na początek,wolałabym mieć się na czym uwiesić:-DCzyli taką całą rączkę,ale na tych znów łatwiej powiesić zakupy:tak:
Ps.:widzę,że już link poprawiłaś:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Biola,ten link będzie dobry:tak::
Wózek Loola Full 2009r Bebe Confort (spac+gond+fotelik) - 2959.00�zł : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce

Wózeczek mi się podoba,cena troszkę mniej:baffled:
Chcesz taki jaśniutki czy tylko chodzi Ci o pokazanie wózka,a kolor inny?Ja bym troszkę ciemniejszy wzięła,coby nie prać co chwilę:sorry2:
Śliczny jest ten wózek,tylko,że ja bym nie chciała z taką rączką na początek,wolałabym mieć się na czym uwiesić:-DCzyli taką całą rączkę,ale na tych znów łatwiej powiesić zakupy:tak:
Tichonku kolor oczywiscie inny tylko chcialam pokazac o model.a ja znowu poszukuje wozka z takimi raczkami bo bardziej praktyczniejszy jest :)tak jak piszesz zawiesze zakupy i do domy,moja kolezanka ma wozek taki jak mi sie podobal czyli i moze jest sliczny ale b nie praktyczny bo gdzie kolwiek wsadzic zakupy to masakra,wiec zdecydowalam na cos takiego mam nadziejej ze gdzies go tutaj dostane:)a powiedzcie mi gdzie sa jakies sklepy w dublinie gdzie moze byc wiekszy wybor wozkow niz centrum,moze jakies hurtownie czy cus,bo w pl to wysyp sklepow hurtowni z wozkami ze szok jest w czym wybierac i przebierac;)

No właśnie z tymi zakupami...:baffled:
Ja mam na szczęście w tym swoim torbę dużą przypinaną do rączki i dość spory koszyk pod wózkiem więc dam radę:tak:
Z wózkami tutaj faktycznie problem:sorry2:
Tutaj można kupić wózki:
- Prams | Strollers | Car Seats | Pushchairs | Buggies | Nursery Furniture | Travel Systems | Online Baby Shop - Eurobaby.ie , w Swords jest dość duży:tak:
Takiego jak Ty chcesz znaleźć nie mogę bo to chyba polska marka,ale tutaj:
- Baby Shop - Tony Kealys - Dublin, Ireland
ten mi się podoba: Cam Combi Family available to buy in tony kealys ireland - Tony Kealys - Dublin, Ireland
Anineczko,dobrze,żeś na takiego instruktora nie trafiła:-D:-D:-D:
YouTube - Prawo jazdy - z baki

:errr::eek::oo::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim, że się tak wtrącę, miałam ten wózek ...i jest okropnie ciężki, nie mogłam się go pozbyć- sprzedać, ogólnie fajny i ładny, miałam w nim fotelik a potem spacerówkę, ale problem był co do dżwigania...ale to moje zdanie, niekomu nie odradzam:), pozdrawiam

Hej wszystkim, że się tak wtrącę, miałam ten wózek ...i jest okropnie ciężki, nie mogłam się go pozbyć- sprzedać, ogólnie fajny i ładny, miałam w nim fotelik a potem spacerówkę, ale problem był co do dżwigania...ale to moje zdanie, niekomu nie odradzam:), pozdrawiam

Basia a o jakim wozku piszesz??

bry wieczor
dziewczyny ktore poszukuja wozkow- taka chyba dobra rada, ja kupiłabym wózek głęboki a potem spacerówkę i to najlepiej tu gdzies w dobrym sklepie. Napisze dlaczego. Ja kupiłam wózek gdzie byla spacerowka a na to gondole sie nakladalo. Wozek jak dla gondoli spoko, ale na spacerowke sie nie nadawal. Ciezki(zwrocicie uwage na wage spacerowki) , raczka nie regulowana. Sprzedalam i kupilam taki Luna Mix - Grass - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas. Lekki, na spacery idealny. Popsulo nam sie przednie kolko przez te sniegi, wiec w sklepie dostalismy wozek zastepczy na ten czas a kolko przyszlo poczta. W zaleznosci oczywiscie jakie ktora z was ma przeznaczenie dla wozka- czy to ma byc bagazowka na zakupy ;-):-D czy wozek na spacer:-)
Kamcia- my teraz mamy w Hibernianie, jak nam przyszlo z 123 gdzie mielismy przez rok, to nam witki opadly:wściekła/y:. Jak P zadzwonil do Hiberniana to o 200 mniej, a w 123 nie mogli uwierzyc i chcieli go przekonac zeby nie zmienial:szok: wiec im powiedzial ze jak ich przebija to nie zmieni, ale nie dali rady

Ostatnia edycja:
bry wieczor
dziewczyny ktore poszukuja wozkow- taka chyba dobra rada, ja kupiłabym wózek głęboki a potem spacerówkę i to najlepiej tu gdzies w dobrym sklepie. Napisze dlaczego. Ja kupiłam wózek gdzie byla spacerowka a na to gondole sie nakladalo. Wozek jak dla gondoli spoko, ale na spacerowke sie nie nadawal. Ciezki(zwrocicie uwage na wage spacerowki) , raczka nie regulowana. Sprzedalam i kupilam taki Luna Mix - Grass - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas. Lekki, na spacery idealny. Popsulo nam sie przednie kolko przez te sniegi, wiec w sklepie dostalismy wozek zastepczy na ten czas a kolko przyszlo poczta. W zaleznosci oczywiscie jakie ktora z was ma przeznaczenie dla wozka- czy to ma byc bagazowka na zakupy ;-):-D czy wozek na spacer:-)
Kamcia- my teraz mamy w Hibernianie, jak nam przyszlo z 123 gdzie mielismy przez rok, to nam witki opadly:wściekła/y:. Jak P zadzwonil do Hiberniana to o 200 mniej, a w 123 nie mogli uwierzyc i chcieli go przekonac zeby nie zmienial:szok: wiec im powiedzial ze jak ich przebija to nie zmieni, ale nie dali rady

Wiesienka dzieki za rady ogolnie zanim kupie wozek to wlasnie chcialabym sie dowiedziec pare opini o nim i tez zalezy mi na wozku latwym do pchania no i takim na ok 2 lata.poszukuje wozka jakiegos od ur i ciezko to widze;((Dziewczyny a wy jakie mialyscie wozki dla dzieciaczkow od ur ??

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Bry
Dzisiaj pochmurno na dworze, zanosi się na deszcz, może stąd te moje bóle głowy:sorry:, na razie nie boli

Biola my mieliśmy polski Espiro Atlantic dokładnie taki ,Wózek głeboko spacerowy Espiro ATLANTIC z kolekcji 2008 :: Wózki dziecięce i Foteliki samochodowe : BOBAS
nowsze są widzę dużo zgrabniejsze i kolorki ładniejsze, a spacerówkę mamy taką jak Wiesienka tylko kolor zielony

asienko dzieki za str wozeczek fajny duze kolka to napewno wygodny w pchaniu wiecie co mam takie wrazenie z ew pl jest wiekszy wybor tych wozkow-ale powiem wam szczerze zz e boje sie kupic w pl bo w razie jakies awari wozka to masakra no nic napewno jakis sobie wybiore tutaj:)
a teraz zmykam bo do pracy lece:)

Do góry