kawaiciastko
Aktywna w BB
a ja dołączam do dziewczyn, które luty uważają już za cykl stracony
po kilku dniach niepewności @ jednak przyszła
trzymam za nas kciuki w marcu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Założę też wątek marcowy i mam nadzieję, że się wszystki udaa ja dołączam do dziewczyn, które luty uważają już za cykl straconypo kilku dniach niepewności @ jednak przyszła
trzymam za nas kciuki w marcu
![]()
Bardzo dobrze, to ważne, żeby czerpać radość z seksu@Ladycarooo nie zmienię zdania. Może dzisiaj młody zaśnie w miarę szybko to wezmę w obroty mojego
. @kawaiciastko głowa do góry, mówi się ze nowy cykl nowe możliwości
trzymam kciuki
![]()
Ja wczoraj (8dpo) miałam straszny ból w okolicy prawego jajnika przez jakąś godzinę i już sobie wkręciłam, że to zagnieżdżenie a dziś rano test biały więc raczej to nie było zagnieżdżenie.Ja w poprzednich ciążach miałam pierwsze cienie 12-13 dpo, do okresu zawsze szansa jest.
tu jestem więc trochę w szoku jeśli to faktycznie cień a nie wyobraźnia że tak szybko
Przecież skoro beta zaczyna się wydzielać od zagnieżdżenia i startuje od poziomu 1-2 Max to test wyłapie to nie od razu na drugi dzień a raczej 3-4 dni późniejJa wczoraj (8dpo) miałam straszny ból w okolicy prawego jajnika przez jakąś godzinę i już sobie wkręciłam, że to zagnieżdżenie a dziś rano test biały więc raczej to nie było zagnieżdżenie.ale przez chwilę mogłam się pocieszyć, że coś się zadziało.
![]()
może jeszcze coś z tego wyjdzieJa miałam w tym cyklu być kwiatem lotosu na tafli jeziora i wyszło jak zwykle![]()
spokoo chyba wszystkie tak mamyJa wczoraj (8dpo) miałam straszny ból w okolicy prawego jajnika przez jakąś godzinę i już sobie wkręciłam, że to zagnieżdżenie a dziś rano test biały więc raczej to nie było zagnieżdżenie.ale przez chwilę mogłam się pocieszyć, że coś się zadziało.
![]()