reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lutowe mamusie 2018

reklama
Czy jest ktoś jeszcze kto nie ma karty ciąży? :(
Ja nie mam i nie będę miała jeszcze ze 2 tyg bo dzisiaj idę tylko na USG nie do swojego lekarza :) także spokojnie. A potrzebujesz do czegoś? Bo ja w sumie nie. W pracy wie tylko szef i chce żeby tak zostało więc nie chcę przynosić zaświadczenia jeśli nie będę musiala. Z wyjściami na badania nie ma problemów :)

Ja oczywiście mysiaka [emoji52]u mnie zakładają dopiero jak jest serce [emoji256]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@mysiala92 ja nie mam i zaloza mi dopiero po USG w okolicy 11tc.
A dzisiaj dopiero 6tc+5 takze sobie poczekam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Widzę, że coraz częściej piszecie o prenatalnych. Warto się upewnić, czy dana klinika ma "wymagane" certyfikaty. Robię też pappa. Ma któraś skierowanie na NFZ? Zawsze to 250-300zl w kieszeni

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry