reklama

Lutowe mamusie 2022

Dziewczyny gratuluje tych wszystkich bet i udanych wizyt! Cudownie się to czyta :)

Przepraszam, ze znowu tak do wszystkich, ale nie ogarniam.

O bety nie ma co się martwić, poki ładnie przyrastają, na spokojnie. Ja startuje poki co z najmniejszą (19 dwa dni przed planowaną @), ale sprawdzę jeszcze raz i przyrost w przyszłym tygodniu, bo jest wcześnie.
Ja we wcześniejszej ciąży ani w tej nie robię bety żeby się nie stresować. Czekam cierpliwie na wizytę u ginekologa 😊

reklama
Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane 🤷🏼‍♀️

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane 🤷🏼‍♀️
W tej ciąży nie mam ale w poprzedniej tak. Trwało to może z 2 tygodnie 😊

Dziewczyny chciałabym was o coś zapytać jestem w 4 tygodniu ciąży i mam pytanie macie może zaparcia ? Albo miałyście zaraz na początku ciąży ? Ja narazie nie mam jedynie co to skręt jelit i gonie czasem do łazienki nie wiem czy to jest normlane [emoji2372]
mam tak samo, a jak nie zaparcia to biegunki [emoji28] i tak od ponad tygodnia juz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry