• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

Rozmaryn to robimy wymianke bo mnie cos teraz wzielo... nie wiem jak sie to liczy ale ugotowalam zupe, polozylam sie i co jakis czas mnie cos lapie... a do tego jak bylam w lazience to zobaczylam taki malutki gesty sluz brazowy ale taki na pol centymetra ..podejrzewam ze to przez to badanie ginekologiczne bo bardzo mnie bolalo jak sprawdzala szyjke macicy...
na porod to chyba za wczesnie ale raczej dzisiaj juz nic nie bede robic...

reklama
W każdej ciąży miałam podawane sterydy, zawsze dożylnie. Mogę Ci nawet nazwy podać jutro jak znajdę kartę informacyjną z wypisu.
O bardzo bym Cię prosiła. Być może nie mają w tym szpitalu po prostu i stąd lądują w tyłek to co mają :) A jak będę mieć nazwę to Oni mi tam wszystko ściągają co chce- ordynator się boi o mnie bo ma pierwszą pacjentke z rzadką chorobą krwi.

Na pewno w ciąży z Adamem i Klaudią miałam podawany DEXAVEN, teraz coś innego, jutro sprawdzę. Może problem mają taki, że co 12 godzin musiałabyś dostać zastrzyk dożylnie. I to 4 razy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry