• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

A ja od rana jakas werwa, u nas -24st mrozu to rozmrazam zamrazarke, bo wszystko wywalilam na zew i sie nie rozmrozi na bank :) chlopcy skrecaja lozko, bede pozniej ustawiac wszystko. no i na sniadanie byly nalesniki :)

rozmaryn - czyli uspokoilo sie juz?

reklama
Asiami Lepszym wyborem będzie z tych co podałaś ten Baby Design Lupo (Dotty mi się podoba bardziej,no i Husky ), jakościowo są lepsze niż Bebetto. Nie pamiętam wagi ( ja maniaczka wozkowa;) ) ale koleżanka ma Bebetto Holland i dla mnie za ciezki- ja szczupła i nie za wysoka jestem. Dużo lepiej się Baby Design mi prowadziło. A ostatecznie kupiłam Teutonie Be You V3

Ja do szpitala jechałam ze skurczami co 15min, nim dojechalam 50km były już co 2min i 4cm rozwarcie. Dlatego teraz przy drugim nie wiem kiedy wybrac ten odpowiedni moment.

Husky to był mój pierwszy typ, ale w końcu stanęło na Roan Bass Soft - konstrukcyjnie niemal identyczne, prowadzą się bardzo podobnie, a Roan lżejszy o kilogram.
Roan moja milosc :) jego bylam pewna na 100%...to byl moj typ:) Wszystko bylo idealne do czasu nim chcialam kupic hehe Dalej uwazam ze to wozek idealny i polecam, ale mi potrzebne bylo to "cos jeszcze" chcialam pozadniejsza spacerowke i dobrej jakości części z uwagi ze z wózkiem dziennie będę mieć do pokonania ponad 10km.
W przedziale do 2000zl Roan jednak jest moim faworytem :)

Cześć dziewczyny :) u mnie dziś na śniadanie bułeczki :)
Świetny jest ten przepis, zmieniłam tylko nadzienie, zrobiłam jak moja babcia z gorzkim kakao i z serem z wanilia :)
1483698728-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Ciśnienie w miarę się utrzymuje, ale cały czas jest na granicy. Mam wrażenie, ze trochę sama się nakręcam i ciśnienie rośnie, bo jestem poddenerwowany. Pije melisę może mnie trochę uspokoi. Koniecznie muszę zapytać o ten Acard lekarza.
Mnie tez się wydaje, ze dopiero co testy pokazywały kreseczki a tu juz mamy gorący okres na forum[emoji1] strasznie szybko ten czas minął.
Asiami my mamy taki
Link do: Ostrzeżenie o przekierowaniu

Mamy trochę inne kolory i inna torbę, wózek był kupiony we Włoszech

Ja od samego początku uparłam się na inglesine, moja starsza córka miała spacerówkę tej firmy i u nas sprawdziła się rewelacyjnie. Tanie nie są, ale na szczęście udało nam się kupić używany w bardzo dobrym stanie i niskiej cenie. Ogólnie chcieliśmy inglesine quada, ale cieżko było na żywo zobaczyć i cena tez zabijała. Nie wiem czy ostatecznie zdecydowalibyśmy się na ten wózek, gdyby nie trafił nam się ten używany. Znając życie za jakiś czas i tak bez lekkiej parasolki się nie obejdzie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.Zosia właśnie go przypisuje;) i myślę czego mi brakuje. Nadzienie serowo-waniliowe by mnie satysfakcjonowalo. Może tak jak do pierogów bym zrobiła hm Gdyby nie swieto i to ze jajek i nutelli nie mam to bym juz gniotla

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry