Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A u Ciebie poza bólem są inne objawy?Mi lekarka powiedziała, że to na ciążę nie wpływa w żaden sposób, jedynie tyle, że się nacierpię bo boli. A jedyne co można z tym zrobić to usunąć operacyjnie i to najlepiej po urodzeniu wszystkich dzieci, bo w razie kolejnej ciąży znowu mogłaby się pojawić jeśli chciałabym usunąć wcześniej. A tak to przepuklina niestety zostanie już ze mną po porodzie póki jej nie wytnę
Chorowałam na nadciśnienie przed ciążą ale było bardzo małe. Wystarczało mi 0,5 tabletki Ebivolu dziennie a w ciąży dopiero zaczęło mi szaleć. Najgorzej z moim pulsem, przed Staveranem miałam 110-115, teraz już ok 105
Też lubię mamęginekolog, a ostatnio podobają mi się te pytania na żywo. Sama pytań nie zadaję ale fajnie posłuchać info na dany temat
A ja się dzisiaj fajnie wyspałam, nawet tyłek mnie za bardzo nie bolałA śniegu tyle w nocy nasypało, że masakra jakaś
i dzisiaj chyba zrobię te bułeczki drożdżowe, bo ciągle o nich myślę
![]()
zawsze mnie wkurza jak mnie coś boli