Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wczoraj słuchając bicia serca mówię lekarzowi że nie mam żadnych objawów, powiedział żeby się nie martwićKruczyca Który masz tydz? U mnie dalej nic, lekko z rana tylko mnie mdli póki nie zjem. Piersi coś dziś bardziej sa wrażliwe tylko.
Martinek - wiadomo że trzymamymam nadzieję że się nie będę turlac... Moja siostra jest w 24tc i już przytyła 15 kg...
Hej dziewczyny,troche mnie nie bylo o chyba bede sie z Wami zegnac.. Mialam dzis usg- pusty pecherzyk..z om wychodzi 8tc,a jest 4tc..jutro mam przyjsc po skierowanie na zabieg,ale jeszcze dzis kazala powtorzyc bete dla pewnosci bo moze tamta byla bledna,choc to sie rzadko zdaza. Jest jeszcze opcja,ze owulacja byla kiedy indziej bo w kwietniu nie zapisalam,a w maju juz nie bylo miesiaczki. Poryczalam sie mimo,ze to nie byla planowana ciaza..juz sie przyzwyczailam do mysli,ze bedzie drugie dziecko,ale caly czas czulam,ze cos jest nie tak...ehh
Mam nadzieje ze to tylko przesunięta owu trzymam kciuki żeby jednak wszystko dobrze było. Trzymaj się kochanaHej dziewczyny,troche mnie nie bylo o chyba bede sie z Wami zegnac.. Mialam dzis usg- pusty pecherzyk..z om wychodzi 8tc,a jest 4tc..jutro mam przyjsc po skierowanie na zabieg,ale jeszcze dzis kazala powtorzyc bete dla pewnosci bo moze tamta byla bledna,choc to sie rzadko zdaza. Jest jeszcze opcja,ze owulacja byla kiedy indziej bo w kwietniu nie zapisalam,a w maju juz nie bylo miesiaczki. Poryczalam sie mimo,ze to nie byla planowana ciaza..juz sie przyzwyczailam do mysli,ze bedzie drugie dziecko,ale caly czas czulam,ze cos jest nie tak...ehh