reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
No to mieli fajnie.
Swoją drogą mama to by nas z domu pewnie pogonila przy większych, bo zawsze w święta zaczynaliśmy i tak leżały do ferii i każdy po trochu układał.. oczywiście leżały na stole w kuchni:D

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Juz po wizycie, Jasio wazy 2600 wiec ładnie przybiera na wadze. Szyjka krótka, ale nie wiem ile ma dokładnie. Mam wizytę za tydzień w czwartek i w najprawdopodobniej szpital w niedziele. Miałam ktg robione dwa razy, bo za pierwszym razem cos się lekarzowi nie podobało i kazał przyjść za godzinę i powtórzyć.
Jestem tak zmęczona ze ledwo chodzę. Dziś byłam prawie 12 godzin na nogach. Teraz leżę i nie zamierzam juz wstawać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Udalo mi sie prawie wszytko procz mycia podlogi bo musialam wybierac - albo mop albo krokiety i pomidorowka babci :) wybor byl oczywisty a i na deser sie zalapalam ;) zycze Wam zebyscie tez byly zdrowe i pelne energii i zeby nic tam na dole nie bolalo a skurcze nie dokuczaly ;) mam nadzieje ze po porodzie nadal bede miec powera bo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko.
Co do igraszek po porodzie to ja po cc juz chyba 3 tyg "po" podjelam skuteczna probe uwiedzenia wlasnego meza ale wiem ze to troche szybko. Teraz to roznie z tym bywa bo miedzy nami spi Antonio i czasem nikomu nie chce sie przeskoczyc przez te "klode" do drugiego :P zreszta chrapiacy rodzice za sciana nie sa zbyt dobrym afrodyzjakiem...
Zaczelam uzywac tej odzywki Eveline 8w1 do paznokci i chyba Wam polece bo widze ze mi sie troche polepszyl stan paznokci.

Udalo mi sie prawie wszytko procz mycia podlogi bo musialam wybierac - albo mop albo krokiety i pomidorowka babci :) wybor byl oczywisty a i na deser sie zalapalam ;) zycze Wam zebyscie tez byly zdrowe i pelne energii i zeby nic tam na dole nie bolalo a skurcze nie dokuczaly ;) mam nadzieje ze po porodzie nadal bede miec powera bo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko.
Co do igraszek po porodzie to ja po cc juz chyba 3 tyg "po" podjelam skuteczna probe uwiedzenia wlasnego meza ale wiem ze to troche szybko. Teraz to roznie z tym bywa bo miedzy nami spi Antonio i czasem nikomu nie chce sie przeskoczyc przez te "klode" do drugiego :P zreszta chrapiacy rodzice za sciana nie sa zbyt dobrym afrodyzjakiem...
Zaczelam uzywac tej odzywki Eveline 8w1 do paznokci i chyba Wam polece bo widze ze mi sie troche polepszyl stan paznokci.

Też jej używałam, rzeczywiście jest świetna :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i znowu sie wzruszylam... tyle lez co wylalam w ciazy to chyba przez cale zycie mi sie nie udalo... nawet na kreskowce potrafie sie poplakac... oczywiscie filmiku jesscze nie obejrzalam do konca bo zrovilam makijaz i nie wiem czy wyjechac do sklepu czy nie ;) wieczorkiem na spokojnie obejrze caly...
Rano zrobilam obiad a na sam koniec otworzylam zla strone pieprzu i caly wpadl do sosu...
przyszla mi paczka z femaltike.... i kupilam kilka herbatek dla matek karmiacych :) zastanawiam sie czy nie zaczac pic...

Sojna oglądałam już dzisiaj ten filmik i szczerze powiedziawszy się wzruszyłam :P

A ja uwielbiam swoje paznokcie w ciąży. Są mocne, nie rozdwajają się i ładnie się błyszczą. Cieszę się póki są bo przypuszczam, że po porodzie będzie już z nimi tylko gorzej :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry