reklama

Lutowe mamy 2017

Też się dołączam do kciuków:)
U mnie dziś brzuch trochę miększy, chociaż wieczorem myślałam, że rozbije patelnie na głowie A. Ręce i cycki opadają. Tak skręcał szafkę do łazienki, że chyba już nie da się jej złożyć. 300 zł poszło się bujać:(( Jak dziś będzie lepiej, to wezmę wkretarke i spróbuję to złożyć - o ile się da. Szlag by to, pieniądze z prezentu zamiast na siebie przeznaczylam na te cholerna szafkę, po co było się za to brać, skoro wiedział, że go przerosło..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maryliesse Ja biorę jedna zwykła...Ale chyba muszę przejść na ta forte jak jagodka bo to nie do wytrzymania od kilku dni. Skurcze 2-3godz i spokój. Potem od nowa. Magnez magne b6 Max lykam po 6tabl...ciut lepiej jest. I leżę do zanudzenia.

Airfix tylko ta forte jest na receptę, a odpowiednikiem bez recepty jest no-spa max.
Wysuszę włosy i jadę do laboratorium, gin nie powiedział nic o badaniach, chyba zapomniał, ale pewnie w poniedziałek mnie o to zapyta:P, więc już zrobię tę morfologię i mocz

Dzien dobry dziewczyny:)
Moja mala w brzuchu cos dzis sie slabo rusza... zjadlam sniadanie i czekam ... troche sie martwie, ale moze te ruchy juz takie kiepskie beda
Co myslicie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Barnek! Miałam właśnie pisać to samo! Całą noc miałam spokój i odkąd wstałam i zjadłam śniadanie też czekam i się martwię

No wlasnie Sojna, ja cos tam czuje ale nie to samo co ze dwa dni temu... jakies takie wytlumione sa strasznie. Miejsca to juz malo... ale i tak sie martwie.

No to też tak mam... Jakieś takie lekkie musniecia i właśnie przytlumione a zazwyczaj to wariuje jak szalony. Raczej nie jestem przyzwyczajona do tego, że tak słabo go czuje

Jagodka Wiem ze na recepte:) Ja mam aptekę taka ze dostaje prawie wszystkie leki na recepte bez niej- także o dostępność się nie martwię. Można by też po dwie tabl brać w sumie. Oby jeszcze dotrwać kilka tygodni. Mi się znów skurcze z krzyża i brzucha zaczynają , ze 3godz z głowy mam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry