reklama

Lutowe mamy 2017

rozmaryn - powodzenia!!

ja tak trochę z innej beczki, robię zamówienie w aptece int. i się zastanawiam ile w ogóle potrzeba podkładów poporodowych czy wkładek laktacyjnych??

U mnie wkładki laktacyjne szły jak woda. Zalewało mnie po prostu. Podkładów zużyłam z sensem 2 paczki czyli 20 szt ale ja po cc, po sn organizm dłużej się oczyszcza.

Rozmaryn ja leżałam z poronieniem z jedną dziewczyna w 28 tc i druga w 36 tc. Ta w 36 urodziła po moim zabiegu.
Kciuki trzymam.

Wiecie, że mimo iż męczy mnie ciąża to jakoś mi się do porodu nie spieszy. Wiem, że potem będzie ciężej :p

reklama
Rozmaryn kciuki zaciśnięte
Narobiliście mi smaka tymi drożdżówkami, ze chyba i ja zrobię.
A ja głupia mam 5 podkładów i myślałam, ze starczy. Nie pamietam, żebym aż tak krwawiła po porodzie. Chyba jeszcze dokupię z 5, a jak będzie mało to zawsze mąż jeszcze przyniesie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale miałam dzisiaj sen. Śniło mi się, że nie umiałam małego przystawić do piersi i się męczyłam a mały ciągle płakał i nie umiałam go uspokoić. Chyba włączył mi się jakiś podświadomy strach..

Mój brzuch od wczoraj przybiera takie kształty że ciągle się śmieję :D a to mały tyłek wypina, a to nogę. Masakra jakaś :D rozbrykał się ostatnio i moze dlatego wszystko mnie boli

Rozmaryn jak tam sytuacja u ciebie?

Ale miałam dzisiaj sen. Śniło mi się, że nie umiałam małego przystawić do piersi i się męczyłam a mały ciągle płakał i nie umiałam go uspokoić. Chyba włączył mi się jakiś podświadomy strach..

Mój brzuch od wczoraj przybiera takie kształty że ciągle się śmieję :D a to mały tyłek wypina, a to nogę. Masakra jakaś :D rozbrykał się ostatnio i moze dlatego wszystko mnie boli

Rozmaryn jak tam sytuacja u ciebie?

Mi też się co noc śnią takie dziwne rzeczy... Ale to chyba przez to że właśnie codziennie o tym myślimy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry