Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dzisiaj męża poprosiłam żeby kupił kawałek ciasta w cukierni, bo jego brat przyjechał a sama miałam ochotę na coś słodkiego to kupił ciasto w którym jest tyle alkoholu, że aż mnie skręciło jak spróbowałam. Jego z resztą też. Więc sobie nie zjadłamAle bym zjadła brownie albo murzynka, omomom!!!
Tak mi brzuch twardnieje dziś cały dzień, że nie podejmę się niestety.
Ja przed ciążą gardziłam czekoladą a teraz...królestwo za czekoladę!
I uwielbiam jak mówię mężowi, żeby kupił mi coś słodkiego a on przynosi Pawełka (z advocatem) albo trufle (one też z jakimś likierem). Mężczyźni![]()
Ja mam 150ml i 260ml. Na początek 150ml jest wystarczająca i dla mnie bardziej poreczniejsza. Potem zmienię na większą. Na razie mam 1szt i chyba dokupie jeszcze jedną co by się gdzieś nie zawieruszyla albo coA ja z pytaniem ni z gruszki ni z pietruszki:
mam butelkę 260ml, koleżanka mi podpowiada że powinnam sobie kupić mniejszą dla dziecka, taką 150 ml.
Kupować? Ta 260 ml faktycznie na poczatek za duża?
Ja studiuję w weekendy i jeżeli da radę to planuję odciągać pokarm i zostawiać męża z pokarmem w buteleczce dla Małej..jak się uda oczywiście, bo jak nie to we trójkę będziemy siedzieć na zajęciach![]()