reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
.Jagódka dostałam propozycję utworzenia forum zamkniętego. Byłoby jedno ogólne zamknięte dla nas zaufanych a ogólne bym zostawiła jakby ktoś miał ochotę dołączyć. Ja np. Zdjęć na ogólnym nie wstawię a do grupy nie każdy umie się dostać.

Ok, ale przecież my mamy zamknięte forum, to po co nam drugie?

Numer z prezentem od noworodka znam i stosuję:)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

.Jagódka dostałam propozycję utworzenia forum zamkniętego. Byłoby jedno ogólne zamknięte dla nas zaufanych a ogólne bym zostawiła jakby ktoś miał ochotę dołączyć. Ja np. Zdjęć na ogólnym nie wstawię a do grupy nie każdy umie się dostać.
A u mnie cisza szyjka dalej na 1 palec więc wczoraj poprosiłam o tabletkę rozkurczową i tak gó..O to dało bo i tak boli

Popieram :)

Pisalam Wam w piątek, że mnie na usg w LuxMedzie nastraszyli, że wymiary brzuszka 3 tyg do tyłu względem pozostałych i szybko do prowadzącego, leki brać itp. Dziś byłam u swojego specjalisty od usg w klinice i wszystko jest idealnie w normie. Zdziwiony był, że tak wyszło na tamtym badaniu bo podobno ta pani dr z LM "zwykle dobrze robi usg". W każdym razie jestem spokojna już na 100%, z resztą od początku czułam, że to jakiś błąd bo na poprzednim usg (22.12) u siebie też wszystko było ok. Mały waży już podobno 2290g.

Ładna waga już. I odpuść sobie ten Luxmed jak takie kwiatki wychodzą;)
Ciekawe, czy mi gin pomierzy Małego dzisiaj, czy nie. Znając życie to już wolniej rośnie i znowu będą panikować, że hipotrofia.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam:) ale naskrobałyście:) u mnie noc ciężka zgaga, ból brzucha, skurcze i co chwila musiałam do wc...
Też jestem za tym, żeby był porządek na forum i żeby nie zakładać tysiąca nowych tematów, bo to tylko utrudnia odnalezienie potrzebnych informacji
Magdalena79 współczuję przeżyć.Trzymaj się.
Witam nową mamusię i powodzenia dla wizytujących:)

Wszystkozajete daj sobie spokój z Luxmedem, niepotrzebnie cie stresują ;) ja pamiętam jak byłam raz u innego lekarza na usg 3d i powiedział, że mały ma za duży żołądek. Ale się zestresowałam.. a później moja lekarka powiedziała mi że prawdopodobnie napił się wód i tyle a ten mnie nastraszył, że po nocach nie spałam.

Właśnie czasem jak tak przeglądam co piszemy a tu nagle ktoś całkiem obcy, kto nigdy się nie udzielał wystawia jakąś ocenę to jestem zdziwiona, że ktoś nas tak podgląda i człowiek się wtedy tak dziwnie czuje, że jest obserwowany

A ja dziś miałam fajną noc. Nie słyszałam nawet jak mąż do pracy wychodził. I zastanawiam się jak to jest, że w dzień latam co pół godziny na siku a w nocy ani razu

Ja wizytuję dopiero 26 i mam nadzieję, ze to będzie już ostatnia moja wizyta. Ale nie mogę się doczekać bo ostatnio tak fajnie było widać dziurki w nosie małego a i stopy też pokazywał :)

Miłego dnia dziewczyny :)

Powodzenia na wizytach dziś :)
Ja ostatnia będę mieć na pewno w dzień terminu (chyba ze nów doczekam :D) No i potem co drugi dzień na ktg. Ciekawe czy będzie tak jak przy dwóch poprzednich porodach czy coś się zmieni :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no ja ostatnio miałam problem z moim sześciolatkiem, ubzdurał sobie, że jak się dzidzia urodzi to go wywieziemy gdzieś i zostawimy o_O wyjątkowo nieznośny się zrobił :( na szczęście przekonałam go pokazując mu zdjęcia, jak się brat jego urodził i tłumaczyłam, że nikt go wtedy nie porzucił to i teraz tak nie będzie ;)
my prezent od dzidzi już dawno mamy dla chłopaków kupiony, w poprzedniej ciąży młodszy też przyniósł prezent :D
powodzenia na wizytach :)
magdalenko współczuję stresów i trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku ;)
a ja mam etap, oby dzidzia w brzuchu jak najdłużej siedziała o_O a zostało mi jakieś 4 tygodnie :) mam kilka spraw jeszcze do ogarnięcia ;) a torbę to chyba przed porodem spakuję, bo jakoś mi się nie śpieszy :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry