reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Młoda - ja byłam na wizycie z synem i z W. , za tydzień tez idziemy wszyscy w trójkę :) .

Suddenly- bardzo ważne dla Ciebie żebyś zrobiła jeszcze jedna betę i była ona wyższa od tej co teraz, dobrze że tak od razu się nie zgadzasz na zabieg itp. Ja bym dała jeszcze dziecku czas i się wyjaśni, a po drugiej becie jeszcze poszła na usg do innego gina, skoro wychodzi ci 4 tydzień to jeszcze ma prawo nie być widać bijącego serduszka itd.

iickasia- witaj , zapraszamy i trzymamy kciuki mocno ,

Ja też oglądam ale mnie wkurzają .. jak oni grają ..

Martinek- zdrówko , chyba do meczu co ;) ? Hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

1466109276602.jpg

Widać coś?

Załączniki

• 1466109276602.jpg
    1466109276602.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 439
Witam wszystkie nowe mamy! :)
Suddenly właśnie nadrobilam posty z 2 dni i super ze beta jednak obiecująca! Mocno trzymam kciuki za drugą bete i wizytę:)

Co do przenosin na fb to też zdecydowanie jestem na tak, za jakis czas :) - nikt kto nie należy do grupy nie może jej odszukać na żadnej liście, jest całkowicie niewidoczna dla znajomych i w ogole dla wszystkich nie zaproszonych. :)
Mój mąż nie był jeszcze ze mną na żadnej wizycie, w pierwszej ciąży chodziłam zawsze na jakieś poranne godziny. Tym razem chciałabym żeby weszli z córką na jakieś późniejsze usg, np to genetyczne w 12 tygodniu :) i później też oczywiście.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Wiadać widać :) przyda nam się taka ściąga z badaniami ;) Anetka80 kiedy się zapisywałaś do tego Korniluka na NFZ że wizytę miałaś ostatnio ile średnio się czeka ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry