reklama

Lutowe mamy 2017

IzaZdro ja też właśnie wróciłam z 3 bety i też wyniki koło 14.
Ostatnio przyrost 238% w 2 dni, zobaczymy jak dziś. Usg mam we wtorek i czwartek do dwóch różnych lekarzy umówione, jeszcze nie zdecydowałam do którego pójdę - czytam opinie i podpytuje znajomych :)
a co do starań to ja brałam długo tabletki po odstawieniu w listopadzie usłyszałam, że nie mam w ogóle owulacji. Potem dwa razy monitorowanie cyklu i nic. Dostałam kartke badań do zrobienia, ale doszliśmy do wniosku, że zajmiemy się tym po ślubie ( w sierpniu ) na spokojnie. I co? I dwie kreski zobaczyłam tydzień temu :) To moja pierwsza ciąża więc boję się wszystkiego :D

Rozmaryn fajnie, że fasolkę już widać :)

Martinek kawy nie piję, ale nigdy nie piłam :) co do diety to jem w sumie to co jadłam, staram się tylko nie zjadać pustych kalorii

reklama
Witam jeszcze raz tutaj[emoji12] Gratuluje wszystkim mamuśką. Chciałam zapytać, czy któraś z was myśli nad badaniami prenatalnymi? Mnie lekarz wręcz namawia, ale nie jestem przekonana do końca. Co mogą zmienić takie badania, boje się ze coś wyjdzie nie tak i do końca ciąży będę się stresować.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatucca - ale jakie dokladnie badania? Bo prenatalne to tez usg lub z krwi i wtedy to sa zupelnie nieinwazyjne badania...ale sa tez takie inwazyjne gdzie pobiera sie material genetyczny i to jest niebezpieczne dla dziecka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry