reklama

Lutowe mamy 2017

Mnie trochę zaczyna od rana mulic. Także teraz pije dopiero mała kawe. I po malutka się za obiad wzielam. Gulasz z pieczarkami kluseczki i buraczki. U mnie nadal chlodno i pochmurno ale ma być coraz lepiej

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do podróży w ciąży to właśnie wracamy z Krakowa, byliśmy kilka dni u rodziny. Dzisiaj zrobimy z 600 km, bo najpierw do Poznania po kota, a potem jeszcze do moich rodziców na kolejne kilka dni ;)

Szkoda ze nie jestem w stanie być na bierzaco tak z telefonu, niby nadrobilam, a już nie pamiętam co kto pisał ;)

Robi się nas coraz więcej, super :D

Co do waszych narzekań na dolegliwości, to chętnie przyjelabym jakies jedne malutkie mdłości albo jadlowstret do czegoś xD u mnie stan całkowicie normalny,
raz tylko mnie odrzucilo od kawy, ale teraz znowu mam ochotę jak zawsze.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ayran u mnie takie wahania sa z tymi objawami że masakra. Niby mam a nie mam, nawet lekarzowi nie moglam konkretnie odpowiedzieć na to czy coś czuję czy nie ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca To jak u mnie, niby coś jest z tych objawów, za chwilę nie ma,potem znów przez chwilę coś innego ze lekarzowi powiedziałam ze w sumie nic mi nie jest,z synkiem bardzo mnie piersi bolały, teraz raczej są wrażliwe niż bolace i są mega extra hahah jak za młodości ;) sok pomarańczowy mi podchodzi ale nie może być kwaśny.

Aryan ja tez tu narzekałam, ze żadnych objawów nie mam, a od piątku popołudniu mdli mnie non stop i nic zjeść nie moge. Nie mówiąc o tym, ze męczarnia jest dla mnie zażyć jakakolwiek tabletkę :P

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[

3jgxikgn3c7ux2cm.png

Kruczyca To jak u mnie, niby coś jest z tych objawów, za chwilę nie ma,potem znów przez chwilę coś innego ze lekarzowi powiedziałam ze w sumie nic mi nie jest,z synkiem bardzo mnie piersi bolały, teraz raczej są wrażliwe niż bolace i są mega extra hahah jak za młodości ;) sok pomarańczowy mi podchodzi ale nie może być kwaśny.
Z tymbarka sok najlepszy :D

Hej laski:) nadrobilam was!! Jestem mistrzem ;) objawy u mnie nadal te same czyli lekko pobolewa brzuch ale juz nie kluje nic.. Wlasnie obiadrk zrobilam kotlety z dorsza i lososia mniaam!! Moja domowa ekipa czyli maz i Helenka pojechali na rodzinny rajd rowerowy i dopiero wracaja wiec mialam calutki dzien dla siebie przecudownie nawet sie wynudzilam!
1466344047-ysoxbm.jpeg

ckai3e3kfhebulz8.png

Hej laski:) nadrobilam was!! Jestem mistrzem ;) objawy u mnie nadal te same czyli lekko pobolewa brzuch ale juz nie kluje nic.. Wlasnie obiadrk zrobilam kotlety z dorsza i lososia mniaam!! Moja domowa ekipa czyli maz i Helenka pojechali na rodzinny rajd rowerowy i dopiero wracaja wiec mialam calutki dzien dla siebie przecudownie nawet sie wynudzilam!
1466344047-ysoxbm.jpeg

ckai3e3kfhebulz8.png
Mogę poprosić przepis na kotleciki? Bo wyglądają super!

reklama
Hej kobietki :) nie było mnie trochę bo byliśmy wczoraj na weselu.. najadlam się dużo stresu bo awantura była niestety mąż dostał w nosek i teraz siedzimy w szpitalu czekamy juz 4godziny na jego kolej a jeszcze tyle ludzi przed nami. to jest chore poprostu. .
Martinek obiad wygląda przesmacznie dawaj go tu do mnie bo chyba dziś tu do wieczora będę siedzieć a już taaaaaka głodna jestem
Buziaki dla brzuszków :) :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry