• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Rany ale wam zazdrosze tych wszystkich usg... ja jeszcze troszkę muszę poczekać... żyje nadzieja ze wizyta w sPitalu będzie jednak szybciej niż wylot do Polski... Tak bardzo chciałabym już wiedzieć... i wisIeć serduszko...

85993e3krgxydke3.png

Fabimama a nie mozesz gdzies znalezc prywatnie usg? W Holandii tez pozno robia, ale ja znalazlamm prywatnie [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mogłabym ale tak Pani ginekolog go której bym chciała iść na terminy wolne końcem lipca... gdzie ja już będę w Polsce.. po drugie też kwestia finansowa... póki nic złego się nie dzieje uważam że nie ma potrzeby iść a 100e za wizytę przed samym wyjazdem troszke sporo... Tym bardziej ze zostały tylko 3 tygodnie. Irlandki nie biegają prywatnie po lekarzach... i rodzą zdrowe dzieci...

Oczywiście jeśli tylko by się działo coś niepokojącego nie patrzylabym na żadne koszta tylko byśmy jechali do pierwszego wolnego ginekologa... ..

Tylko taka ciekawość jest odbijające... z jednej strony cieszę się ze tak do tego podchodzę... bo jak bym się miała denerwować jak nie ktore z lutowej od wizyty do wizyty bo serduszka jeszcze nie było słychać go bym oszalala z niepokoju... asa teraz mam takie przeczucie że wszystko jest w porządku... ;)

85993e3krgxydke3.png

Mogłabym ale tak Pani ginekolog go której bym chciała iść na terminy wolne końcem lipca... gdzie ja już będę w Polsce.. po drugie też kwestia finansowa... póki nic złego się nie dzieje uważam że nie ma potrzeby iść a 100e za wizytę przed samym wyjazdem troszke sporo... Tym bardziej ze zostały tylko 3 tygodnie. Irlandki nie biegają prywatnie po lekarzach... i rodzą zdrowe dzieci...

Oczywiście jeśli tylko by się działo coś niepokojącego nie patrzylabym na żadne koszta tylko byśmy jechali do pierwszego wolnego ginekologa... ..

Tylko taka ciekawość jest odbijające... z jednej strony cieszę się ze tak do tego podchodzę... bo jak bym się miała denerwować jak nie ktore z lutowej od wizyty do wizyty bo serduszka jeszcze nie było słychać go bym oszalala z niepokoju... asa teraz mam takie przeczucie że wszystko jest w porządku... ;)

85993e3krgxydke3.png

Rozumiem, u mnie prywatna wizyta tansza o 60€z ja bym tez nie szla, ale po poronieniu chcialam sie upewnic, ze wszystko ok [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry