Basiatoja- jak masz ochotę to zostań no nie wiem decyzja należy do Ciebie

jak ci wygodnie ja mam tak rozległy termin ze waha się pomiędzy 30.01 a 09.02 (wg lek.) (Wg moich obliczeń moich 30. 01-02.02) no ale już zostałam na lutowkach

. , gratulacje dzieciątka - swoją drogą nie mogę uwierzyć że już terminy ma marzec się zaczęły hih czas leci strasznie szybko

.
Asia - a co jesz ciekawego

? Ja tylko słodkie Mogę wr.juz widzę te.moja wagę w tej ciąży poracha . Mam nadzieje ze nic poważnego się nie przyczepiło.
Monsku- wybacz ze się za śmieje z twojej historii hehe

-.no mega wstyd ! A co cie tak ruszyło jakieś zapachy żarcia ?
Klauduska- któraś mama tu miała kotka i trzeba się spr. Na toxo - trzymam kciuki żebyś dala rade przekonać narzeczonego żeby kotek został bo szkoda oddać każdy inaczej się zachowuje w stosunku do dzieci to ze jeden coś tam próbował zrobić nie znaczy ze wasz tak się zachowa z reguły zwierzaczki właśnie bronią bobaski
Anna- dzieki tez liczę aby dziś było lepiej , haha bo psychicznie nie dam rady

. Bo mam jeszcze takie wahania nastroju ze wczoraj to już ryczałam na koniec dnia .. , zastanawiając się czy jestem w ogóle dobra matka skoro dziecko ma gdzieś co mówię , i zaraz poszło dalej ze jak ja dam radę sama z dwójką (W. Dużo I długo w pracy) no i wtedy to się ryk zaczął heh...
Dzis mam nadzieje ze będzie lepszy dzień dla mnie , w niedziele wizyta doczekać się nie mogę

, znów będziemy filmik kręcić dzidziolka

.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom