reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2017

Emma248 u nas w obu rodzinach byly blizniaki i oboje nastawialismy sie na blizniaki. A tutaj na usg niespodzianka i jedno :) Przynajmniej im sie nie bedzie nudzilo, zawsze kompan do zabawy będzie.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alola26 - trzymam kciuki daj znać co powiedza!

Pola i Emma - normalne że macie stracha , ja mam z jednym stracha a co dopiero z dwoma na raz no ale są mamy bliźniaków i więcej i dają radę to wy tez dacie :) . Karmić najlepiej na raz i zorganizujecie sobie dobrze czas bo będziecie musiały hihi ;D . Ogólnie wszystko do ogarniecia , oglądajcie filmiki o bliźniakach może jakaś mama blizniakow z poradami itp.

Airfix- ale u Ciebie to inaczej bo chyba mówili że będzie dziewczynka a wyszedł facecik (o ile dobrze pamiętam :) ) , a czemu jedziesz tam gdzie nic nie mówią hehe ? To na nfz taki boski lekarz masz się wszystko sama domyślać i ciągnąć za język ;) .

Edit:

Klauduska- spokojnie za drugim razem.moze wam się uda z blizniakami hahhaha :D
No musicie niestety jakoś się dostosowac do sytuacji

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny sorry ze tak z innej beczki ale ja juz nie daje rady :( jestem w 8 tygodniu od jakis dwoch tygodni jest mi tak strasznie niedobrze , normalnie 24/7 budze sie i mi niedobrze klade sie spac i mi niedobrze , nic nie moge zrobic ani sprzatac ani gotowac leze plackiem caly dzien a Co chwile latam do ubikacji . Niby nie wymiotuje ale mam odruchy wymiotne , I tak Co pol godziny ja juz nie mam sily czy ktoras tez tak miala :(

Karolina - niestety norma, tez mam.mega mdłości leżę plackiem i w ogóle czuje się jak G. :/ , miejmy nadzieję że 2 trymestr będzie dla nas łaskawszy ;) . Próbuj jakieś sposoby na mdłości , mi bardzo pomaga łyczek coli.

Karolina- też tak mam, w pierwszej ciąży miałam tak praktycznie do samego końca, mam nadzieję, że teraz potrwa to krócej. Teraz to nawet poleżeć nie mogę bo synek mi na to nie pozwala.

Karolina - niestety norma, tez mam.mega mdłości leżę plackiem i w ogóle czuje się jak G. :/ , miejmy nadzieję że 2 trymestr będzie dla nas łaskawszy ;) . Próbuj jakieś sposoby na mdłości , mi bardzo pomaga łyczek coli.

Wszyscy mi mowia wyjdz do ludzi :/ pracuje w sklepie na pieczywie ale obecnie jestem tydzien na zwolnieniu bo juz nie dawalam rady teraz mam sie okreslic czy wracam w poniedzialek czy nie , rodzina mowi idz nie siedz w domu ale ja z przyjemnosci nie leze przeciez :/ nikt nie wie jakie to okropne :( wiem ze warto ale denerwuje mnie jak ktos mi mowi przesadzasz :/
Wlasnie kupilam sobie sprite i popijam Co chwile ale sprawdze Cole wiem ze gazowanego nie wolno jednak troche pomaga :)

Karolina- też tak mam, w pierwszej ciąży miałam tak praktycznie do samego końca, mam nadzieję, że teraz potrwa to krócej. Teraz to nawet poleżeć nie mogę bo synek mi na to nie pozwala.
Wspolczuje :( jesli ja bede miala tak do konca to chyba wyjade z kraju :) a I tak mieszkam za granica , juz odliczam do konca trymesru ale ja z dnia na dzien czuje sie gorzej :(

Sprite nie ,tu chodzi właśnie ze cola musi być nie chodzi ze gazowane (chociaż to tez pomaga) ale właśnie ten smak i no wiadomo jakie cola ma właściwości, e tam rodzina się nie przejmuj przecież jak nie dasz rady to nie dasz rady ,

Ojej ale bym zjadła takie bułeczki prosto z pieca :) .

Kupilam bo kiedys mi pani doktor powiedziala ze pomaga jak sie wymiotuje ale zaraz pojade po cole
Ja narazie patrzec na bulki i chleb nie moge zreszta ja na nic ochoty teraz nie mam :/
Oby ten drugi trymest byl lepszy .
A ty w ktorym tygodniu jestes i na kiedy termin masz :)

reklama
Hej dziewczyny sorry ze tak z innej beczki ale ja juz nie daje rady :( jestem w 8 tygodniu od jakis dwoch tygodni jest mi tak strasznie niedobrze , normalnie 24/7 budze sie i mi niedobrze klade sie spac i mi niedobrze , nic nie moge zrobic ani sprzatac ani gotowac leze plackiem caly dzien a Co chwile latam do ubikacji . Niby nie wymiotuje ale mam odruchy wymiotne , I tak Co pol godziny ja juz nie mam sily czy ktoras tez tak miala :(
Ja podobnie znoszę ciąże, w poprzedniej ciąży przeszło troszkę ok 16 tyg. ale ogólnie wymioty miałam do końca ciąży, każda z nas jest inna w drugim trymestrze poczujesz się lepiej:)

Do góry