Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Airfix właśnie tego się boję,że to nie minie, bo ja z córką tak jak Ty do porodu wymiotowalam i miałam mdłości szczególnie na początku do 5 msc. i potem ostatnie dwa miesiące, pewnie dlatego teraz jestem przerażona...
Airfix - u mnie to samo , zamiast mi przechodzić to wczoraj apogeum dziś tez ledwie do domu dojechałam, lekarz zdziwiony bo mówi ze powinno mi już przechodzić a nie być gorzej ale przecież na to reguły nie ma , tak jak Tobie słodkie mi pomaga, wczoraj kilka żelków zjadłam jak juz byłam na granicy wymiotów i przeszło ,
Emma - mi też najbardziej gotowanie dokucza najlepiej bym zamknęła na klucz kuchnie żeby zapachów nie robić ,
Paula - witaj
Dziewczyny dziś u lekarza byłam i przeziernosc ok, dzidzia ma 4,46 mm, skakała ostro i wszystko jest na swoim miejscu żebra nawet liczyliśmy hihi, dziś mam 11 tydzień 2 dzień, dokładnie , fajnie bąbelek fikał , łożysko mam na tylnej ścianie i powiedział ze bardzo dużo ruchow będę czuła hihi, fajnie-nie wiemy co w środku siedzi ale dzidzia zdrowiutka najważniejsze - kamień z serca
, oby do lutego .
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
, jak male zdrowe to reszte da sie przezyc jakos