Hej dziewczyny podczytuje was ale jakiś miałam mały kryzys i nie odzywałam się , nie wiem dół mnie dopadł, na ryk mnie wzięło - później jeszcze winna się czułam bo mój mały przyszedł żeby się zapytać co mi jest (ma 3 lata) - to sobie myślę Jezu żeby takie jaja się działy w tej ciąży ze rycze nie wiem.czemu. a mały na to patrzy. I jeszcze się gorzej czułam hehe, a dziś oglądając usg mały się mnie zapytał czy kupimy - pokazując na dzidzie - powiedziałam ze nie kupimy tylko dostanie w prezencie

ale się usmiałam (tym bardziej ze wiedział co ogląda hihi)
Anna- dobrze ze lekarz ostrzegł i wiesz od czego plamienie , odpoczywaj I oby plamienie szybko przeszło .
Emma -podziwiam Cię ze chce się taki kawał jechać jeszcze w bliźniaczej ciąży
Alaola- ojej teściowa chyba niedoceniana się już czuje

. Trzymam kciuki za badanie ,
Misia-A - współczuję ci tej jazdy ale dotarlas jakoś to będzie , a ponoć szybciej się wraca

hehe .
Pola - moja koleżanka z pracy rodziła bliźniaki naturalnie - w szoku byłam ! Jeden poród po drugim ja bym chyba nie dała rady, co prawda szybko urodziłam i SN ale myślałam że nie dam rady tego jednego a co dopiero dwa np.minuta po minucie czy coś .
Asia- ja żadnej wizyty nie miałam. Dopochwowo od czasu ciąży - ale wszystko wyłapał ładnie głowica zewnetrzna wiec nie było potrzeby , trzymam kciuki za wizytę
Witam nowe mamy
U nas taki ukrop 40 stopni wczoraj , myślałam że zejde w domu miałam 29 z oknami otwartymi , ale słońce u nas prosto w okna a szyby od sufitu do ziemi w obu pokojach, wiec masakra , dziś jedziemy nad morze trochę bryzki złapać
Współczuję wam dziewczyny mdłości
ja podobnie ... niestety :/
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom