reklama

Lutowe mamy 2017

Glupio to zabrzmi, ale milo sie czyta,ze nie tylko moj tak mnie drzazni ;-)
Grabcia no zobaczymy czy Ci sie sprawdzi ;-)
ja mam wizyte w czwartek i mam nadzieje,ze potwierdzi dziewczynke :-) wtedy pewnie cos kupie

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
Grabcia czekamy na wieści po wizycie :)

A ja już się cieszyłam ze pogoda lżejsza a to tylko podpucha była chmury gdzieś uciekły i zaś słońce prazy brrr

Ja dziś endokrynolog musze chyba się zacząć ogarniać bo do 12 nie zdążę jeszcze w łóżku w piżamie leżę ;)

Grabcia czekamy na wieści po wizycie :)

A ja już się cieszyłam ze pogoda lżejsza a to tylko podpucha była chmury gdzieś uciekły i zaś słońce prazy brrr

Ja dziś endokrynolog musze chyba się zacząć ogarniać bo do 12 nie zdążę jeszcze w łóżku w piżamie leżę ;)

Hehe ja też się tak wyleguje :D mąż w pracy do 14 więc za obiad zabiorę się dopiero gdzieś przed 14 :D korzystam jeszcze z tego że mogę się wylegiwac do której chce bo za kilka miesięcy już tak nie będzie ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix a Ty luteiny nie bierzesz dopochwowej? Z białego jelenia są też płyny do higieny intymnej - polecam.

Aż niewiarygodne, że już ruchy czujecie :) I połówkowe na horyzoncie! Fajnie Wam :) Za tydzień mam kontrolna wizytę u prowadzącej i dzień później usg - zobaczymy czy mnie na urlop puści.

Ja na chłopa nie mogę narzekać, póki co spisuje się na medal. Ale prawda jest taka, że i ja nie jestem jakoś bardzo nerwowa ani bojowa od hormonów póki co. Zobaczymy co będzie jak się zacznę złościć bez powodu :P

A jak u Was z objawami? Sielankowy drugi trymestr?

Airfix a Ty luteiny nie bierzesz dopochwowej? Z białego jelenia są też płyny do higieny intymnej - polecam.

Aż niewiarygodne, że już ruchy czujecie :) I połówkowe na horyzoncie! Fajnie Wam :) Za tydzień mam kontrolna wizytę u prowadzącej i dzień później usg - zobaczymy czy mnie na urlop puści.

Ja na chłopa nie mogę narzekać, póki co spisuje się na medal. Ale prawda jest taka, że i ja nie jestem jakoś bardzo nerwowa ani bojowa od hormonów póki co. Zobaczymy co będzie jak się zacznę złościć bez powodu :P

A jak u Was z objawami? Sielankowy drugi trymestr?

Moj chłop też spokojny, ja ZAZWYCZAJ też :D bo nie powiem, że zdarza mi się robić problem z niczego :p

U mnie drugi trymestr całkiem ok :) jeszcze tylko sikanie co chwilę się mnie trzyma a tak to tylko patrzę na rosnący brzuszek :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

u nas tez 2 trym ok, o niebo lepszy niz pierwszy ;-) mdlosci jak juz to tylko wieczorem i nie codzien :-) za to musze uwazac jak wstaje za szybko lub sie klade bo mam mega samoloty :-( no i bebzio rosnie :-D
Grabcia, jak po wizycie?

8599e6ydh9ss8jgy.png

Wszystkozajete Biore,biore Luteine :) z tym ze te infekcje dziwne byly juz przed ciaza i pojawiają sie po każdych przytulankach, także to mnie martwi. Nie doszłam po Białego Jelenia dziś :/ koszmarnie się czuje. Zawroty głowy,glowa cmi. Do niczego dziś. U mnie 2 trymestr zaczął się jako tako..2tyg było ok A teraz wszystko od tygodnia wróciło ze zdwojoną siłą

Wszystkozajete Biore,biore Luteine :) z tym ze te infekcje dziwne byly juz przed ciaza i pojawiają sie po każdych przytulankach, także to mnie martwi. Nie doszłam po Białego Jelenia dziś :/ koszmarnie się czuje. Zawroty głowy,glowa cmi. Do niczego dziś. U mnie 2 trymestr zaczął się jako tako..2tyg było ok A teraz wszystko od tygodnia wróciło ze zdwojoną siłą

No to masz winowajcę. Poproś o zmianę na podjęzykowa. Luteina mega podrażnia, tym bardziej jeśli jeszcze masz pozostałości po poprzedniej infekcji. Naprawdę poczujesz ulgę po zmianie.

reklama
No to masz winowajcę. Poproś o zmianę na podjęzykowa. Luteina mega podrażnia, tym bardziej jeśli jeszcze masz pozostałości po poprzedniej infekcji. Naprawdę poczujesz ulgę po zmianie.
Porozmawiam z lekarzem. Tylko ze ja biorę ją od początku i nie czuje podrażnienia, nic. Rano i wieczorem zmywam to co wyleci. A to się pojawia tylko przy wspolzyciu, potem się "goi" ze 3dni i znów jest ok. Póki maz używał clotrimazolum to było co raz lepiej. Od maja jej nie używa i znów. Ja mam dalej libido minus zero więc i za te 4m-ce nie było przytulanek wiele bo gora 3 i tylko wtedy jest problem. Ja myślę ze mąż musi coś dostać od lekarza. No chyba ze u mnie od początku jest to na tle hormonalnym,przy niskim estrogenie się takie rzeczy też się dzieją, a mi on spadł przed ciaza i miałam obniżona rezerwę jajnikowa, bałam się ze menopauza się zbliża wczesna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry