reklama

Lutowe mamy 2017

Ellie a niby dlaczego nie można syropu z czarnego bzu? Zajrzyj na wątek apteczkowy, może znajdziesz coś dla siebie.
Zakupy świąteczne? OMG.. W ogóle cym innym mam zajętą głowę ..a propos za 10 dni dzień chłopaka, co kupujecie mężom/synom?
Ja wróciłam od alergologa, lekarz dał nam trochę leków, skierowanie na badania, na razie z krwi, jak nic nie wyjdzie to wtedy skórne. W sumie jestem zadowolona z wizyty.

reklama
Witam Wszystkie Lutowe Przyszłe Mamy

jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku fizjoterapia. Ciąża oraz jej wpływ na organizm kobiety było dla mnie zawsze wielką pasją, także z powodów prywatnych. W związku ze swoimi zainteresowaniami postanowiłam właśnie taki temat wybrać do swojej pracy magisterskiej. Byłabym wdzięczna każdej z Pań, która wypełniłaby moją ankietę. Jest ona anonimowa, a wyniki posłużą jedynie do mojej pracy magisterskiej. Zawiera jedynie 22 krótkie pytania, a jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 3-4 minuty. Z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie

Link do: Ankieta dotycząca oceny dolegliwości występujących u kobiet w okresie ciąży

Witam Wszystkie Lutowe Przyszłe Mamy

jestem studentką II roku studiów magisterskich na kierunku fizjoterapia. Ciąża oraz jej wpływ na organizm kobiety było dla mnie zawsze wielką pasją, także z powodów prywatnych. W związku ze swoimi zainteresowaniami postanowiłam właśnie taki temat wybrać do swojej pracy magisterskiej. Byłabym wdzięczna każdej z Pań, która wypełniłaby moją ankietę. Jest ona anonimowa, a wyniki posłużą jedynie do mojej pracy magisterskiej. Zawiera jedynie 22 krótkie pytania, a jej wypełnienie nie zajmie więcej niż 3-4 minuty. Z góry bardzo dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie

Link do: Ankieta dotycząca oceny dolegliwości występujących u kobiet w okresie ciąży
Hej. [emoji5] gdzie studiujesz??

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Japko szalejesz :) ja jeszcze nie myślę nawet o prezentach a Ty juz zakupowe szaleństwa robisz :) no ale jak takie promocje to pewnie ze lepiej teraz kupić :)

Mam wyniki glukozy i się nie znam pierwszy wynik mam w normie 85 ale po 2h mam 143 i nie napisali mi norm przy drugim wyniku i szukając u wujka Google to normy są różne
a jaki poziom mialas na czczo? Mi przy tescie na glukoze rok temu wyszel tez troszeczke za wysoki wynik a to dlatego ze w nocy przed badaniem napilam sie coli, mialam 79 (na czczo), 144, 114
a normy sie podobno zmienily troche, ale do 140 po 2 h

Ostatnia edycja:
Ellie, czyli można, ale nie robili badań (bo są mega drogie:P), w sambucolu nie ma nic strasznego, tussipico też można spokojnie pić, bo tam są same naturalne wyciągi, a czarny bez to świetne źródło witaminy C. Przecież te syropki nawet małe dzieci piją:)
Mąż jak mnie dziś usłyszał i zobaczył to tylko kocem mnie nakrył i zapytał czy coś jadłam, czyli mam chorobowe apogeum, jak nawet on tak reaguje;)
Żałuję, że nie mam na zbyciu 150zł, bo wyhaczyłam ten niebieski leżaczek tiny love 3w1
Ellie mi przedwczoraj stuknęło 5 miesięcy do porodu:)

reklama
Problem w tym, że ja mam leżaczek FP i mąż by mnie zabił:D A wydatków mamy sporo w październiku..Nic to, wolę pójść na ten kurs krawiecki, niż mieć pięć leżaczków w domu. Ale fajny jest, bo może pełnić funkcję kołyski, fajna sprawa do salonu, zamiast łóżeczka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry