Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedyś jak pilnowałam jej dzieci przez rok codziennie to mi placila. Ale od kiedy nie pilnuje ich na stale, już ponad rok to nie biorę kasy za "od czasu do czasu"kasia.zosia - to ci przprowadza dzieci za pieniazki czy po przyjacielsku?
No niestety się z tobą nie zgadzam, ja uważam że trzeba sobie pomagac, nie wazne czy siostra czy sasiadka. Tylko uważam też ze jak się umawiamy na 2 h to są dwie a nie 4. A już w ogóle nie uznaje meczenia matki dwa dni po porodzie. Ja nie odwiedzam przez co najmniej tydzień chyba że przyjaciolke, ktora chciala albo kogos kto potrzebuje pomocy.A Ty jej też dziecko podrzucasz? Bo jak nie, to ja nie rozumiem takiego układu.. Tak to można dziecka siostry czy brata popilnować a nie obce. Tym bardziej, że jak widać nie czujesz się na siłach.
Ja dziś odpuściłam maraton po sklepach meblowych, może jutro się uda.. Zawiozłam Klaudię do szkoły, zwolnienie do pracy, pogadałam z kumplami i koleżankami. Wpadłam do kosmetyczki na hennę, bo akurat miała trochę wolnego. Właśnie placki ziemniaczane robię, mąż ma kupić kiszoną kapustkę, to zrobię surówkę do nich.