reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć dziewczyny :) Gratuluję Kruczyca pięknej fasolki. Ja mam wizytę w następną środę, ale już się nie mogę doczekać. . Mam do Was pytanie..możliwa jest infekcja miejsc intymnych na samym początku ciąży? Jakoś od dwóch dni swędzi mnie i piecze i do tego upławy takie wodniste, smaruje clotrimazolum troszkę pomaga.. W poprzedniej ciąży zdarzył mi się taki przypadek ale pod sam koniec a teraz początek a już takie niespodzianki :/ wcześniej przed ciążą wszystko było ok.. Najgorsze, ze jeszcze cały tydzień musze czekać na wizytę mam nadzieje ze mi przejdzie, a jak nie to ze gin mi coś przepisze.

reklama
Airfix u mnie lekarz który robił mi usg powiedział, że nie dobrze to i widzi i jest hashimoto. Zdolowałam się poszłam na pakiet tarczycy z krwi i okazało się że tylko tsh i ft4 mi się rozjechały. Zmieniłam przychodnie i wtedy okazało się, że to tylko niedoczynność. Teraz tylko dawkę zwiększamy w zależności od potrzeb.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) Gratuluję Kruczyca pięknej fasolki. Ja mam wizytę w następną środę, ale już się nie mogę doczekać. . Mam do Was pytanie..możliwa jest infekcja miejsc intymnych na samym początku ciąży? Jakoś od dwóch dni swędzi mnie i piecze i do tego upławy takie wodniste, smaruje clotrimazolum troszkę pomaga.. W poprzedniej ciąży zdarzył mi się taki przypadek ale pod sam koniec a teraz początek a już takie niespodzianki :/ wcześniej przed ciążą wszystko było ok.. Najgorsze, ze jeszcze cały tydzień musze czekać na wizytę mam nadzieje ze mi przejdzie, a jak nie to ze gin mi coś przepisze.
Greey dziękuję :) pewnie ze możesz mieć infekcje już teraz. Może idz do apteki i poradz się farmaceuty powiedz ze jesteś we wczesnej ciazy. Na pewno coś doraźnie Ci pomoże :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem dziewczyny :) wszystko dobrze. Ciąża niezagrozona, maleństwo ma 7,7mm serduszko ładnie bije. Wychodzi mi 6t4d i termin na 3 luty :) dbac o siebie i jak nic się nie będzie działo to dopiero z prenetalnymi przyjść do niego i porobionymi badaniami. Dupek i witaminy tak jak do tej pory :)
1465917548-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Super wieści gratulacje pięknego serduszka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry