Sylwia99
Fanka BB :)
Narzeczony wpakowal małą do łóżka, jak ja spałamMi z tej pozycji tez ciezko polozyc. W ogole to jeszcze uczymy sie zasypiania w lozeczku. Poki co w nocy spimy razem w lozku sypialnianym![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Narzeczony wpakowal małą do łóżka, jak ja spałamMi z tej pozycji tez ciezko polozyc. W ogole to jeszcze uczymy sie zasypiania w lozeczku. Poki co w nocy spimy razem w lozku sypialnianym![]()
Działam, właśnie udało mi się ją przymusić do jedzenia.... całe 13 minut...To kochana przybiera okej. Tygodniowo niby najmniej 180gram, ale dzieci rosną skokowo wiec ja bym działała dalej![]()
A jak ja przebierzesz to sie nie rozbudzi do jedzenia?Działam, właśnie udało mi się ją przymusić do jedzenia.... całe 13 minut...![]()
U nas corka bawi się np w swoim pokoju, my coś gadamy z mezem a ona to slyszyJaka mała szantażystkaNajbardziej się właśnie boję, że nieświadomie wpoję coś dziecku do głowy i potem się to na mnie odbije
![]()
Ooo lezenie na brzuszku u taty - dlaczego na to nie wpadlam wczesniejDaję Bebilon Advance. Chciałam zmienić właśnie na jakieś bardziej specjalistyczne, ale położna nie polecała zmieniać póki to mu służy... Z tym ulewaniem, to nie wiem, czy nie jest zła pozycja trzymania po karmieniu albo jakiś gwałtowny ruch, bo nie zawsze ulewa. Na szczęście po jedzonku i leżeniu u taty na brzuszku się uspokoił, ale zasnął dopiero jak mu daliśmy smoczka![]()
Zazdroszczę, bo my nie śpimy od 2ej.Moja młoda poszla spac o 22, i wstala o 5!!! Szokkchwilo trwaj!
Na minutkę..... i zasypia. Ale dzis jest super, w nocy w sumie do 5.30 ze 40 minut jadła i sama dwa razy się obudziła i teraz tez je,w wièc jest mocA jak ja przebierzesz to sie nie rozbudzi do jedzenia?
No to superNa minutkę..... i zasypia. Ale dzis jest super, w nocy w sumie do 5.30 ze 40 minut jadła i sama dwa razy się obudziła i teraz tez je,w wièc jest moc. Oby jej tak zostało, bo ostatnie 4 dni przespala bez jedzenia, a ja biedna prawie na zawał schodziłam
![]()