Maluszek001
Fanka BB :)
Podobno nawet do roku.Nie, ale ona może być kilka miesięcy widoczna, u niektórych kobiet nawet dłużej. To chyba jedyna pamiątka, która mi została po ciąży i dowód na to, że w niej byłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno nawet do roku.Nie, ale ona może być kilka miesięcy widoczna, u niektórych kobiet nawet dłużej. To chyba jedyna pamiątka, która mi została po ciąży i dowód na to, że w niej byłam![]()
Hahaha zdarza się!Pomylilo mi sie 5go kwietnia skonczy 8 tygnie no fajna matka ze mnie hahaha
Ale czekaj czekaj. Czy Ty nie urodziłaś tak jak ja? Czyli 5 lutego? W takim razie by się zgadzało, teraz w piątek 8 tygodni, a 5 kwietnia to skończą dwa kalendarzowe miesiącePomylilo mi sie 5go kwietnia skonczy 8 tygnie no fajna matka ze mnie hahaha
No wlasnie teraz tez tak sprawdzilamAle czekaj czekaj. Czy Ty nie urodziłaś tak jak ja? Czyli 5 lutego? W takim razie by się zgadzało, teraz w piątek 8 tygodni, a 5 kwietnia to skończą dwa kalendarzowe miesiące![]()
Właśnie są i przypadki, że widać ją jeszcze grubo ponad rokPodobno nawet do roku.liczę na to że do wakacji zniknie. Najgorzej u mnie wygląda pępek. Jak u murzynki
![]()
Codziennie 4-5 kupek, a dzis zero i zaczynam się martwić. Czy Ty dajesz sxojemu dziecku coś do picia?Dziewczyny (te ktore karmia kp i mm), jak czesto Wasze maluchy robia kupke?
U nas różnie do tej pory było zazwyczaj 5-6 kupek, ale ostatnio już coraz mniej 2-3Dziewczyny (te ktore karmia kp i mm), jak czesto Wasze maluchy robia kupke?
Podobno do pol roku nie przepaja się dzieci. Ogólnie najlepiej nie dawac soczkow herbatek itp tylko wodaDziewczyny, które karmicie mm czy Wy dajecie coś do picia dzieciom? Wodę? Herbatkę rumiankową?