Przeciaram ręcznikiem i normalnie chodzi.Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli![]()
reklama
Sylwia99
Fanka BB :)
Coś Ty, dzielnie leży na brzuchu jeszcze, dzisiaj ogarnęła jak na plecach leżała, że może stopy do podłoża wziąć i rura w górę. Poszłam po wodę do mycia, pampersa odczepiłam, żeby się wietrzyła, wracam po może 3 minutach, pampers w dole, a ta wysoko w łóżkuNo właśnie dziewczyny obracają się wam już maluchy z brzuszka na plecy?
Sylwia99
To samoPrzeciaram ręcznikiem i normalnie chodzi.![]()
Dziewczyny zostawiacie maluchy po kąpieli z mokrą glowka czy suszycie włoski? Ktoras z Was zaklada czapeczke? Ja dostalam reprymendę od mamy czemu małej nie zakładam czapki po kąpieli
Stara szkola
ja od poczatku nie zakladalam i nie susze glowy
ale moja mama tez nie omieszkala wtracic ze czapeczka powinna byc po kapieli 
Stara szkola
Moja pieknie lapie zabawki jakos od ostatniego tygodnia, ale tylko jak jej podaje albo wisza nad glowa. Ale magia wladzy nad rekami ratuje nam zycie - w koncu czym sie zajmuje
ladnie glowke trzyma na brzuszku, mam wrazenie ze to lubi.
nie zauwazylam zeby sie przekrecala w zadnym kierunku, ale tez nie zwracalam jakos uwagi na to tak wiec teraz sie przyjrzę
Ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych dlugich spacerow z dzieciakami !!! Moja to zawsze w pewnym momencie drze jape
nie latwo ja uspic.
Ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych dlugich spacerow z dzieciakami !!! Moja to zawsze w pewnym momencie drze jape
Ja dzisiaj sie spaliłam!Moja pieknie lapie zabawki jakos od ostatniego tygodnia, ale tylko jak jej podaje albo wisza nad glowa. Ale magia wladzy nad rekami ratuje nam zycie - w koncu czym sie zajmujeladnie glowke trzyma na brzuszku, mam wrazenie ze to lubi.
nie zauwazylam zeby sie przekrecala w zadnym kierunku, ale tez nie zwracalam jakos uwagi na to tak wiec teraz sie przyjrzę
![]()
Ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych dlugich spacerow z dzieciakami !!! Moja to zawsze w pewnym momencie drze japenie latwo ja uspic.
Załączniki
marta18691
Moj synus tez marudny od 14 30 na dworzu bylismy do 18 i tez nie spal i dopiero padl o 20 mysle ze moze pospi dlugo
Sylwia99
Piona też tak mam, żeby wyjść z małą, to musi spać, albo do spaniaMoja pieknie lapie zabawki jakos od ostatniego tygodnia, ale tylko jak jej podaje albo wisza nad glowa. Ale magia wladzy nad rekami ratuje nam zycie - w koncu czym sie zajmujeladnie glowke trzyma na brzuszku, mam wrazenie ze to lubi.
Ale ja Wam dziewczyny zazdroszcze tych dlugich spacerow z dzieciakami !!! Moja to zawsze w pewnym momencie drze japenie latwo ja uspic.
Michalina_25
my, dzisiaj bylismy u fizjo wlasnie z tym problemem. Póki co mamy tylko dobrze go nosic, podnosić, przebierać i do wózeczka wkładac raz z lewej, raz z prawej strony, no i z dwoch stron podchodzic do wózka i wózek ustawiać na przemian w strone swiatła- tak samo łozeczko.U nas to właśnie jakoś tak słabo z obrotami. Jak sama go położę na boku to się próbuje obracać na brzuch, ale jak sam się obróci na bok to już na brzuch nie próbuje, bo zazwyczaj ma rękę w buzi. Chyba się wybierzemy do fizjoterapeuty, bo ostatnio zauważyłam, że bardzo rzadko przekreca głowę na prawą stronę. Wodzi wzrokiem, ale głowy nie chce przekręcać na prawo, na lewo bez problemu. Któraś z Was też ma taki problem?
reklama