rosenberg
Fanka BB :)
NieDziewczynu ktore rodzily sn i mialy nacinane krocze - czy odczuwanie dyskomfort w tej okolicy ? Nie chodzi mi o wspolzycie tylko o normalne funkcjonowanie, mycie, chodzenie w spodniach itp...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NieDziewczynu ktore rodzily sn i mialy nacinane krocze - czy odczuwanie dyskomfort w tej okolicy ? Nie chodzi mi o wspolzycie tylko o normalne funkcjonowanie, mycie, chodzenie w spodniach itp...
dziewczyny czy wasze maleństwa też tak mają mój załapał że dolną wargę ma i teraz namiętnie ja ssiepodobno to zwiastun że zęby wychodzą
to chyba za wcześnie?
18 tysięcyJa też właśnie będę ogarniać kuchnie i w sumie to cały dom urządzać aż się boje co to będziew Ikei się będę umawiać na projekt za jakieś 2 tyg. A w Castoramie w tą sobotę mamy spotkanie więc dam znać ile wyjdzie. Chociaż nie wiem jak wygląda jakość mebli z casto. A stolarz nam wycenił na 18 tys. oczywiście bez sprzętów. Liczę że w sklepie będzie trochę taniej
![]()
my wycenialismy w ikea, wyszła nam ponad 20 tyś bez sprzętu, stolarz zrobił za 18 tyśMi stolarz wycenił 12 tysięcy, dużej kuchni nie mam. I właśnie też musimy jechać do ikea bo mi się podoba. A castoramie jakos nie ufam![]()
To dużo a pokażesz kuchnie jak to mniejwiecej wygląda u ciebie wielkosci owo?my wycenialismy w ikea, wyszła nam ponad 20 tyś bez sprzętu, stolarz zrobił za 18 tyś![]()
Około 10m² jakoś tak 2,5x4m. A w Castoramie już wam wyceniali?18 tysięcya jak duża macie kuchnie jeśli mogę spytać? Aż się boje ile nam powiedzą
![]()
To za kuchnie to jak za auto dac18 tysięcya jak duża macie kuchnie jeśli mogę spytać? Aż się boje ile nam powiedzą
![]()
Czyli Ikea droższa niż stolarzmy wycenialismy w ikea, wyszła nam ponad 20 tyś bez sprzętu, stolarz zrobił za 18 tyś![]()
Jeszcze nie, też pod koniec maja będziemy dopiero sie umawiać. Już mi się śnią uciekające dolary jak sobie pomyślę o wykańczaniuOkoło 10m² jakoś tak 2,5x4m. A w Castoramie już wam wyceniali?