rosenberg
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u nas burza była i padało kilka godzinNo bardzo, ale przeraża mnie skala tego wszystkiego, ciągle upały i nagle takie burze... U nas na dzielni nie tylko deszcz, ale też grad wielkości orzechów włoskich, aż mi dziecko z drzemki wybudził. W Czechach dopiero co dzisiaj przeszło tornado, zniszczenia ogromne. Katastrofa klimatyczna dzieje się na naszych oczach.![]()
Jak mi jest przykro, że nie mam miejsca na takie rzeczy w domuMoj maz juz basen z kulkami chce kupić. Chcę mi zamienić mieszkanie w plac zabaw![]()
Nie martw się, są lepsze leki ale ten uznaje się za w miarę bezpieczny w trakcie kp ma kategorie L2, daj tylko maluszkowi probiotyk. Następnym razem lepiej skonsultuj się z lekarzemEhh dziewczyny brałam urofuragine, nie wiedziałam że nie można przy kp. Boje się teraz o małego.
A mówiłam w aptece że karmie i powiedziała, że można to brać.
Jak to mój ojciec mowi,, ciesz się ze na lep ci nie pada,,Jak mi jest przykro, że nie mam miejsca na takie rzeczy w domuchyba pora rozglądać się za czymś większym
ogólnie mieszkamy teraz w mieszkaniu mojego wuja, w którym kiedyś mieszkali w 6 osób
a my się w trójkę już nie miescimy
![]()
Dopadło mnie to późnym wieczorem, do rana bym chyba umarła, ale już odstawiłam. Na szczesci przy okazji wszystko przeszło.Nie martw się, są lepsze leki ale ten uznaje się za w miarę bezpieczny w trakcie kp ma kategorie L2, daj tylko maluszkowi probiotyk. Następnym razem lepiej skonsultuj się z lekarzem![]()
To dobrze a popadało w Żorach?Dopadło mnie to późnym wieczorem, do rana bym chyba umarła, ale już odstawiłam. Na szczesci przy okazji wszystko przeszło.
No było superTo dobrze a popadało w Żorach?![]()
Haha no takNo było superbiurze, pioruny i tak cudownie świeżo
![]()