Ewq9
Fanka BB :)
Jesteście po prostu Januszami biznesuMy za to jesteśmy hitem ze starymmamy podziemny parking ale wynajmujemy komus
iii parkujemy pod domem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jesteście po prostu Januszami biznesuMy za to jesteśmy hitem ze starymmamy podziemny parking ale wynajmujemy komus
iii parkujemy pod domem
![]()
A jakJesteście po prostu Januszami biznesu![]()
Nqrazie nie sprzedaje ;D szkoda mi stracić na nim. Lezy w kartonie i czeka na następnego gówniaczka ;p moze drugi egzemplarz bedzie inny;pZa ile sprzedasz?![]()
U nas tak 80Jakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
Ja powoli zaczynam kompletować rozmiar 92 bo wszystkie piżamki na 86 robia sie jak na serdelku;p a na metce wiek na 2 lata ;D czy tylko moja jest taka "duza"?
U nas przeważnie 80, 86 tylko jak coś wypada mniejsze, ale zakładam mu jeszcze po domu spodenki 62, jedną parę takich elastycznych mam o dziwo z Pepco, gdzie ubranka wypadają mniejszeJakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
Ja powoli zaczynam kompletować rozmiar 92 bo wszystkie piżamki na 86 robia sie jak na serdelku;p a na metce wiek na 2 lata ;D czy tylko moja jest taka "duza"?
U nas 86Jakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
68/74Jakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
U nas z H&M mamy 86 a np z Pepco już 92. Więc w sumie zależy od firmy.Jakie rozmiary noszą Wasze maluchy ?;p
U mnie w okręgu znajomych dzieciaki w mlodej wieku noszą 74/80 a moja wskakujemy w 92 juz wiec dla mnie ona się wydaje duza ;pU nas z H&M mamy 86 a np z Pepco już 92. Więc w sumie zależy od firmy.