reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
A jak tam u Was z prezentami pod choinkę co dajecie dziecia?
Ja nic nie daję :) dopiero na roczek coś dostanie. Wychodzę z założenia że za mały jest na prezenty co chwilę (Mikołaj, pod choinkę, roczek). Zresztą ma ich pełno. Wolę kupić jedną zabawkę ale porządniejszą, dodatkowo z kasą u nas krucho to tym bardziej nie poszalejemy. U mnie w domu ani u męża nigdy nie było tradycji prezentów pod choinkę. U nas ja wprowadzimy ale jak mały będzie bardziej kumaty :)

Miało nie być choinki, a jednak 😁
Miałam też nic nie piec, ale kupiłam już twaróg na sernik i po cichu myślę, żeby jeszcze zrobić keks 🙈 Ciekawe kiedy jak facet teraz już do świąt nadgodziny robi 😂

Załączniki

• IMG_20211218_202458.jpg
    IMG_20211218_202458.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 88
Ja nic nie daję :) dopiero na roczek coś dostanie. Wychodzę z założenia że za mały jest na prezenty co chwilę (Mikołaj, pod choinkę, roczek). Zresztą ma ich pełno. Wolę kupić jedną zabawkę ale porządniejszą, dodatkowo z kasą u nas krucho to tym bardziej nie poszalejemy. U mnie w domu ani u męża nigdy nie było tradycji prezentów pod choinkę. U nas ja wprowadzimy ale jak mały będzie bardziej kumaty :)
Młody dostanie wózek pod choinkę 🤣🤣

Ja tak samo nic nie kupuje młodemu. Może się skusimy na jakąś używana zabawkę z olxa ewentualnie, zobaczymy. na razie szkoda zachodu, on chętniej je pudełko po zabawce niż interesuje się przedmiotem 🙄🙄

reklama
Do góry