Ewq9
Fanka BB :)
Ja daję też jasne, czasem, bardzo rzadko zwykły grahamJa daję tylko jasne, bałabym się jakiegoś razowego, bo to ciężkie na żołądek. Tak samo z ziarnami nic nie daje, żeby mi się nie zakrztusił.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja daję też jasne, czasem, bardzo rzadko zwykły grahamJa daję tylko jasne, bałabym się jakiegoś razowego, bo to ciężkie na żołądek. Tak samo z ziarnami nic nie daje, żeby mi się nie zakrztusił.
U mnie zawsze praktycznieDziewczyny, a czy Waszym maluszkom zdarza sie czasem, ze w stolcu znajduja sie takie niestrawione kawalki jedzenia?
Ja czasem widze takie jak daje wieksze kawalki i nie wiem czy sie martwic, bo zadnych objawow bolu brzuszka nie ma.
hm, pierwsze słysze. Na pierwszy rzut oka skojarzyłabym właśnie z rodzicielstwem bliskości...Czy któraś z Was interesuje się mocniej pojeciem Gentle Parentingu? Lub w ten sposób wychowuje dziecko? NIE chodzi mi o rodzicielstwo bliskości tylko stricte GP, siedzę w temacie już długo i właśnie sobie uświadomiłam, że to pojęcie nie zostało nawet chyba przetłumaczone na polski... A szukam jakichś dobrych źródeł wiedzy po polsku dla mojego faceta.Nie znalazłam nawet odpowiednika tego pojęcia i definicji w języku polskim, więc zakładam, że nie mam co liczyć na literaturę... Ale może się mylę?
![]()
tak, tak, u nas dużo tego jest.Dziewczyny, a czy Waszym maluszkom zdarza sie czasem, ze w stolcu znajduja sie takie niestrawione kawalki jedzenia?
Ja czasem widze takie jak daje wieksze kawalki i nie wiem czy sie martwic, bo zadnych objawow bolu brzuszka nie ma.
praktycznie w każdej kupce coś jestDziewczyny, a czy Waszym maluszkom zdarza sie czasem, ze w stolcu znajduja sie takie niestrawione kawalki jedzenia?
A powiesz mniej więcej o co chodzi.Czy któraś z Was interesuje się mocniej pojeciem Gentle Parentingu? Lub w ten sposób wychowuje dziecko? NIE chodzi mi o rodzicielstwo bliskości tylko stricte GP, siedzę w temacie już długo i właśnie sobie uświadomiłam, że to pojęcie nie zostało nawet chyba przetłumaczone na polski... A szukam jakichś dobrych źródeł wiedzy po polsku dla mojego faceta.Nie znalazłam nawet odpowiednika tego pojęcia i definicji w języku polskim, więc zakładam, że nie mam co liczyć na literaturę... Ale może się mylę?
![]()
ok, to sie nie martwieU mnie zawsze praktycznie