Ewq9
Fanka BB :)
A dzisiaj który masz tydzień? [emoji1] i kiedy kolejna wizyta?
Jaka waga supeeer [emoji4]
U mnie 35+2 wtedy u lekarza i waga 2200 g .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka waga supeeer [emoji4]
U mnie 35+2 wtedy u lekarza i waga 2200 g .
Tak czytam o tej wadze itp i mam wrażenie że albo moj lekarz troche dodał masy mojej małej albo będę miała duże dziecko ;D bo w 36 tygodniu niby 3.5 ;D
A chodzisz do jednego lekarza czy do dwoch czasem?Tak czytam o tej wadze itp i mam wrażenie że albo moj lekarz troche dodał masy mojej małej albo będę miała duże dziecko ;D bo w 36 tygodniu niby 3.5 ;D
Ja chodze do poradni przy szpitalu wiec każde usg robi kto inny zazwyczaj ;p wiec tez zakładam że kto jak zrobi to tak jest ;pA chodzisz do jednego lekarza czy do dwoch czasem?
Dzisiaj 35+4 i wizyta u prowadzącego lekarza 1 lutego i wtedy odbior wynikow na to Gbs?A dzisiaj który masz tydzień? [emoji1] i kiedy kolejna wizyta?
No ciekawe Ci powiemJa chodze do poradni przy szpitalu wiec każde usg robi kto inny zazwyczaj ;p wiec tez zakładam że kto jak zrobi to tak jest ;p
Dzisiaj 35+4 i wizyta u prowadzącego lekarza 1 lutego i wtedy odbior wynikow na to Gbs? [emoji28] ale 25 stycznia pojde do mojego drugiego co w szpitalu pracuje![]()
Hej dziewczyny. Trochę mnie tu nie bylo.
Jak tam u Was? Jakie Wasze maleństwa mają wagę i który tydzień?
No ciekawe Ci powiem [emoji3][emoji3]