A
aggy
Gość
dawna cloe, moj gin powiedzial mi to samo. Mam obserwowac czy nie wystepuje plamienie albo krwawienie i wtedy do najblizszego szpitala mam sie udac. Mam nadzieje, ze czujesz się dobrze??
Całuski
Całuski
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A co u Ciebie nowego?

a już wogóle to najlepiej się siedzi na takim dziwnym fotelu ECOPUF - to jest taka wielka poducha z granulkami
i jak tam się ułożysz - to jest superancko
bo grzeje w plecy :-) i jak chcesz coś zmienić to wystarczy granulki przepchać :-)
Przygotujcie się kobietki bo tak właśnie bedzie. Każdy , ale to dosłownie każdy będzie wiedział lepiej co trzeba waszemu dziecku
Począwszy od teściowych , które mogą w pewnym momencie mogą zacząć zachowywać się tak jakby miały dostać mleka w piersiach ;-) skończywszy na obcych babach, nie zawsze starych, które zawsze skomentują albo brak czapeczki , albo właśnie czapeczkę na główce. Jak na początku , zdezoreintowana młoda mama chłonełam każde pouczenie , tak potem wypiełam sie na każdą radę o którą nie prosiłam. Teściowa na przykład do dziś uważa że byłaby lepsza mamą dla Julki
( akurat!)
i oczywiście utrzymywać że ciążę przeszłam śpiewająco
i utrudniać życie synowej bądź córce
choć mi nikt nie marudzi ale co tam
dziś ból zawędrował odrobinę wyżej
i teraz już wiem że ten na dole to pikuś przy tym wyżej - jak się zaczynają problemy z oddychaniem 

Szkoda nerwów. 

Czasami też jest mi trudno złapać oddech.
Chyba skończą się wówczas nasze dobre relacje. 

musiałam wytrzec i prosiłam ze jak bedzie chciał mi pomóc to ma sie zapytac co moze zrobic
mój pomocnik ale śmiechu było nie ma co.
:-)