Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sto lat dla AMELKI
, ma być u nas za tydzień
. Japończyk zapytał mojego męża czy Polska to bezpieczny kraj na odwiedziny
. Będzie kolejna okazja żeby wyrwać się na kolacje na miasto, tylko mój angielski kuleje, zardzewiał nieużywany
.
Ponieważ jesteśmy bez samochodu,a ja musiałam odebrać w skarbówce zaświadczenie no to zapakowałam miśkę-Marceliśkę w wózek i ruszyłyśmy w miasto :-) Wszystko byłoby super gdyby ludzie (a raczej panowie) byli bardziej życzliwi i pomagali mamie z wózkiem:-( Ponieważ skarbówka sąsiaduje z Manufakturą no to poszłyśmy jeszcze poszaleć po dziecięcych sklepach
Pomyslałam,że czas porozgladać sie za jakąś kurtką na zimę dla dzidziola, no i myslę że nie będzie tak źle. M.innymi kupiłam Marcelkowi nową zabawke i wiecie,że ten skubaniec była zainteresowana grzechotką,kiedy ta była w opakowaniu,a kiedy jej ją wypakowałam to dziecię się na matkę wypięło
Najlepsza zabawka to np.zakretka od pojemnika na mlesio,albo szelki w wózku

! U mnie dzieciaczki zamieniły się rolami: jak wcześniej Oleńka częściej budziła się w nocy, tak teraz Doruś uwielbia przytulać się w nocy do mamy, nie mówiąc już , że nie zasną bez cycunia!!!
i do rana

buziaki
Wogole jest bardzo wdziecznym dzieckiem. Nie marudzi, potrzenuje tylko zeby sie z nim bawic- ale jak sie za to odwdziecza
Kurcze jeszcze troche ponad pol roku temu zastanawialam sie jak to bedzie
A dziś.... hmmm
:-) Z kazda minuta jestem bardziej szczesliwsza i dumna
:-)
- tak to prawda dzieci się łapia za uszka rowniez ze zmeczenia, przeciez moje tez to robi i nie wiem dlaczego wylecialo mi to z glowy

Zreszta napewno to wiesz, juz niedlugo sobie zjecie razem :-)
:-) A jak panowie nie byli uprzejmi to trzeba bylo ich podszkolic:-):-)
a u Ciebie 2 dzieciaczkow. Dorianek ma swietna wage to moze mu zacznij w nocy wode podawac??
;-)