Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczny kąpiecie się w jeziorze? a w basenach? takie glupie pytanie ale macie jakiś sposób, żeby świństwa nie złapać? w pierwszej ciąży zaliczałam kąpiele bez oporów wszędzie (jezioro, morze, baseny) i na szczęście infekcje trzymały się z daleka, ale teraz czuję, że organizm słabszy, a przecież na teneryfie kąpieli to ja sobie nie odpuszczę hehe zresztą jak w Pl będzie ładna pogoda to z mlodym nad jeziorem posiedzę, a on na pewno mnie na siłę do wody wciągnie
kasiadz ja to ci powrotu do pracy nie zazdroszczę. mnie wymioty i opieka nad młodym tak wykańczają, że mam chwilami dosyć
Gosia słyszałam ,że można sobie tampona wsadzić i nic nie dostanie się tam gdzie nie maa jak nie to po wizycie np na basenie zaaplikować sobie Lactovaginal
Witam się w ten upalny dzień... mykam zrobić rosołek a potem do tej sali zabaw z młodym co nam domu nie rozniesie swoją energią![]()
wszystkim życzę miłej niedzieli, miłych wyjazdów... moja niestety taka nie będzie, bo jestem sama![]()
czasami to już siły nie mam, do tego hormony i tak jak Ty sylwia ryczę raz z powodu że mnie to wszystko przerasta, a raz bez powodu...
&&&&&dziewczny kąpiecie się w jeziorze? a w basenach? takie glupie pytanie ale macie jakiś sposób, żeby świństwa nie złapać? w pierwszej ciąży zaliczałam kąpiele bez oporów wszędzie (jezioro, morze, baseny) i na szczęście infekcje trzymały się z daleka, ale teraz czuję, że organizm słabszy, a przecież na teneryfie kąpieli to ja sobie nie odpuszczę hehe zresztą jak w Pl będzie ładna pogoda to z mlodym nad jeziorem posiedzę, a on na pewno mnie na siłę do wody wciągnie
kasiadz ja to ci powrotu do pracy nie zazdroszczę. mnie wymioty i opieka nad młodym tak wykańczają, że mam chwilami dosyć
aniołeczek- bardzo chętnie.
Byle by się tylko te nasze podłe nastroje dzieciaczkom nie udzieliły.
Wiecie jak długo bierze się kwas foliowy?