Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj maly osiolek tak wojowal ze myslalam ze sam sie urodzi przez blizne po cc
siet ! jakbym mi ktos szpile, wykalaczki albo te takie metalowe do zrazow druty wkladal w blizne alez byla jazda 

a maluch z brzucha to mnie tak kopie w pęcherz, że kiedyś przez niego zaliczę wpadkę 
.. zalecenia mam do Biziela niestety bo tam jest specjalistyczna porodówka, na którą muszę się zgłosić.. Chyba, że zaczną remont to mnie wyniesie do punktu wyjścia czyli do miejskiego..dzień dobryale mnie przeraziłyście tymi newsami o zakazach porodów rodzinnych
nie wyobrażam sobie tego..Oby do mnie na Dolny Śląsk to cholerstwo nie przylazło
![]()
czesc !
Wiesci od Eve w odpowiednim watku, dobrze wczoraj mowilam ze biega po oddziale i sprzedaje fenka ;-)
ja od 4 mialam masakremoj maly osiolek tak wojowal ze myslalam ze sam sie urodzi przez blizne po cc
siet ! jakbym mi ktos szpile, wykalaczki albo te takie metalowe do zrazow druty wkladal w blizne alez byla jazda
![]()
dzisiaj pokazywali szpital w wydarzeniach w Poznaniu (na Polnej), że jest w tej chwili zakaz porodów rodzinnych i zakaz odwiedzin ze względu na panującą grypę... masakra jak bym miała sama rodzić, ale jak najbardziej takie środki ostrożności rozumiem