Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
myslalam ze moze dojsc do zakazenia krwi jesli sie samoistnie nie poroni??

I jeszcze jakos zaczynam sie bac jak sobie poradzimy, jak dzidzia sie urodziMusze przyznac ze nie jestesmy osobamy majetnymi ale pocieszam sie ze bedziemy kochac naszego maluszka nad zycie
A rzeczy stopniowo sobie bede kupowala
Jakos tak boje się wszystkiego...ehhhh
Wiem ze smuce ale jak sie czlowiek wygada to az lepiej sie robi:*

wiec glowa do gory!!
Ja przecież mogę nie zjeść i odmówić sobie wszystkiego ale dzidzia bedzie najważniejsza

a wiem ze zrezygnowal ... a swiat sie nie smial z wloch tylko raczej z niegoandav Berlusc(-ki) juz nie ma w rzadzie.Poszeeeedl! Fajne mial teskty i nie raz sie smaialam i moge mu podziekowac za ostatnie podzywzki plac(o 1,5e za godzine!-to sporo jak pprzeliczyc na ilosc godzin miesiecznie),ale faktycznie nakombinowal i byl przyjacielem gheddafi-ego,nie mowiac o romansach z niepelnoletnimi.Swiat sie z nas smial,po jego wystepach.
Poza tym kochana,ja nigdy nie dowiedzialam sie co to znaczy miec "za wiele",albo "wystarczajaco",ale tez nigdy nie chce tego poznac.Marzy mi sie tylko jedna rzecz,wygrac w totolotka byc moc zaadopotowac dziecko z domu dziecka.Niczego innego wiecej od zycia nie chce i dziekuje codziennie za to co mam.

nie ma co narzekać bo są ludzie co nawet mieszkać nie mają gdzie to my mamy w porównaniu z nimi jak w niebie...jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży to zaczeliśmy odkładać pomału pieniążki dla dzidzi i uzbieraliśmy już jakieś 1500zł bo jak przyjdzie moment zakupów to już jakieś sianko będzie a nie że od razu z nikąd potrzeba tyle czy tyle..