Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za chwile dzwonie i sie spytam,czy moge ja dzis odebrac po 16,to pojedzie S po nia,bo jest na rano w pracy.Mnie sie nogi uginaja na mysl,ze musze zrobic jeszcze raz ta sama droge
mlody trze oczka,ide go polozyc
a wlasnie Leo dostal skromne prezenty,w sensie 3 zestawy ubran(markowych! i tu zonk,bo jak dla mnie ubrania markowe nie maja znaczenia,a raczej dla malucha sa bez sensu i palnelam ta glupote wczoraj,zanim preznty otworzylismy
)biedronke muzykalno-zabawowa,samochod z dzwiekami(od nas,dzis ma dojsc),a w PL jak pojedziemy na wakacje czekaja go kolejne prezenty.Wiecej mu nie potrzeba,wszystko ma ;-)
,a gąsienica -córuś zamiast w księżniczkę zamienia się w prosiaka im brudniej tym lepiej;-)dziś jadła piasek i próbowała suchych liści
Zakupiłyśmy już narzędzia do piachu wiaderko z akcesoriami za całe 5 zł
byle pogoda chciała być to będziemy brudziły ubranka
Fiore też gratki za udany roczek mam nadzieje ,że wszystkie roczki będa SUPER
i jak wyszły dzieci ze klubu maluchu na plac (bo koleżanka prowadzi) to mały był w siódmym niebie , śmiał się i biegał za nimi :-) no szał ciał normalnie :-) mały się wybawił , ja się wygadałam więc dzień uważam za udany
oby więcej takich dni :-) i takiej pogody :-) jestem padnięta nie powiem ale takie zmęczenie to ja lubię