Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm, a ja sobie popracuję nad nowym logo na macierzyński blog, później mam lekarza naczyniowego (chcę się dowiedzieć, czy dostanę heparynę przeciwzakrzepową w późniejszym okresie ciąży, czy już teraz) i na 17 do pracy. Dobrze, że dziś piątek!![]()
I nawet nie wiecie jak się cieszę, że od razu powiedziałam szefowej o ciąży. Powiedziała, że zero problemu, że mam się cieszyć z dzidziula i jeśli tylko będę się czuć kiepsko, mam dać znaćA tak się bałam, tak cholernie się bałam, a okazuje się, że nie było czego
![]()
Cześć dziewczynki.... :-)
Widzę, że jestem chyba jedyna, którą wogóle nie męczą mdłości... kompletnie nic... ja bym tylko jadła tzw. "głodzilla"jem małe ilości ale bardzo często... a rano jak wstaje, to z głodu jest mi aż niedobrze...
Dokładnie staraliśmy się 17 m-c... i wcale się nie spodziewałam, że to ciąża... fakt @ spóźniała się 11 dni... ale raz już miałam takie spóźnienie, więc uznałam, że tym razem też tak będzie... jak zajechaliśmy do pensjonatu to zrobiłam test (mój mąż nie wiedział, że go kupiłam) i zaczęłam się tak drzeć z łazienki... wparował i pyta co się stało.. a ja taka zapłakana pokazuję mu test i mówię "udało się, jesteśmy w ciąży"... pierwszy raz widziałam takie łzy szczęścia u mojego męża... Wspaniałe chwile... A największą dumę mojego męża i wzruszenie widziałam w poniedziałek jak usłyszeliśmy serduszko.. ;-)

Kora, Kora, Kora, nie martw się mamą, przecież wszystko się ułożynie przejmuj się też tym, że czujesz się fatalnie, bo z tego co powiedziały mi mądre książki, większość kobiet czuje się w pierwszym trymestrze JAK PRZEZ OKNO
![]()

hello :-)
ja pamietam że była mega zima a ja odczuwałam straszne tropiki, mąż się wkurzał bo ja w nocy otwierałam okna na ościerz i siędziałam w pidżamie na parapecie i się wietrzyłam a za oknem śnieg sypał. Najchetniej to jeszcze bym poprosiła o drinka z parasolką. Mąż byl wiecznie chory i spał pod dwiema kołdrami![]()