• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Wrrrrrrróciłam z prrrrrracy. Zjadłam jajecznicę (w ostatnich dniach nic innego oprócz bułek, żółtego sera, jajek i śliwek mi nie wchodzi... a ja mam pierdzielca na warzywa, więc martwi mnie to okropnie :sorry:) i sobie zasiadłam. Zaraz chyba polecę na pysk, bo nie drzemałam w ciągu dnia :confused2:

Citrus podobno w ciąży często nie ma się właśnie ochoty na to co się uwielbiało do tej pory. Ja na razie zauważyłam trochę mniejszą chcicę na słodycze niż przed ciążą, może będzie chłapak:cool2:

a mi przychodzą smaki jak w ciąży z synem, biały ser i słodycze...dzisiaj wygnałam męża do sklepu po snikersa i worek michałków :sorry:

nie dość że wyglądam przez te wymioty i przeziębienie jak idź stąd i nie wracaj to jeszcze mam zgage :confused2:

słyszałam, ze na zgagę bardzo dobry jest imbir dodawany np dp herbatki, poza tym działa wzmacniająco na organizm. Sama taką hebratę pijam w okrsach przeziębień i wirusów.

reklama
citrus - nadal najgorzej muli wieczorem

perelka - kiedy masz wizyte u lekarza?

aniaczek - kurde nie wiedzialam o tym imbirze na zgage, ja ją mam po tym syropie *spam*. Tam jest właśnie imbir.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry