reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

A jak szef się wytłumaczył z tego obrzydliwego postępowania? Ja pracuje w dużej sieciówce, więc jakby mnie tak wykiwali to bym zrobiła halo na pół Anglii ale mimo wszystko boję się bo mam fajną posadkę i niezłe pieniądze, ale dzieciątko ważniejsze ...

To faktycznie trochę szkoda ryzykować. A dzieje się coś z maluszkiem, czy tylko samopoczucie ble?

_Olga_ przez Twoje ogórki małosolne właśnie rzuciałam się na słoik ogórków kiszonych!! Niebo w gębie!

Dziewczyny mam gorączke 37,8 dzwoniłam do Gin, kazała wziąć jeden Apap i jak jutro rano obudzę się z gorączką to do lekarza ogólnego żeby zbadać czy to na pewno zwykłe przeziębienie. Myślicie, że mam brać ten Apap?

Ja bym wzięła. 1 apap ci nie zaszkodzi, a gorączka też nie jest wskazana.
A rano do ogólnego, może coś ci poradzi.

offtop: Dziewczyny co wy na temat o historii naszych nicków?

Wg mnie nie ma potrzeby.
Ale chętnie poczytam skąd się wasze nicki wzięły :tak:

reklama
Lo matko, matki, litosci nie macie, chwile czlowieka nie bylo a to 100 stron do nadrobienia

no my mamy taką sytuację,że nie muszę pracować, mój przyszły mąż ma firmę więc pomagam mu trochę ale to kwestia godzinki przy komputerze. a chciałabym tak do ludzi:))

u nas to tez nie kwestia koniecznosci...ale ja uwielbiam swoja prace. I tez dlatego trudno mi sie rozstac, moze nie tyle z praca, co z ludzmi z ktorymi pracuje..Moj S tylko rece zaciera az bede w domu:-D

Dziewczyny mam gorącą prośbę. Przed stworzeniem nowego tematu piszcie i pytajcie czy jest on potrzebny. Jeśli każda z nas będzie tworzyła tematy za chwilę zrobi się bałagan :tak:.
Czasem warto przedyskutować z użytkownikami, czy temat uważają za potrzebny, czy nie.
Dziękuję ;-)

Jestem za;-)

stad moje pytanie wlasnie o nowy temat (czego mozemy uzywac, co jest niewskazane, co mozna jesc, czego nie)
i bez odp :(

czy mozna uzywac szamponu przeciwłupiezowego?
czy mozna wlosy farbowac? ktos ma jakies doswiadczenia z 1 ciąży?

Nia-fajnie ze tez jestes w De.Bede miala z kim porozmawiac o roznicach w prowadzeniu ciazy :) i zasiegnac rady bo pierwsze dziecko urodzilam w Pl.

Paracetamol w ciazy jest jak najbardziej bezpieczny.Czy to Apap czy inny to chyba juz nie ma znaczenia.

A krotka historia nickow? w pierwszej ciazy wymiotowalam 9 miesiacy(jeszcze na porodowce) i ta zaczyna sie rownie atrakcyjnie.Na razie schudlam 1,5kg zamiast cos przybrac.I ot-cala historia :D

Zapominajka na razie czuje się ok, nie ma potrzeby brania l4, w końcu to dopiero pierwsze tygodnie. Obawiam się jednak że koło 6-7 miesiąca będe po prostu za duża i za mało zwrotna na moją pracę...

Eve82 u mnie to akurat pierwsza ciąża, a włosy malowałam w poprzedni czwartek u fryzjera. Słyszałam, ze teraz te farby są mniej szkodliwe i w największej mierze co może nam przeszkadzać to intensywny zapach.

pandora chyba ot byly te:)

aniaczek moze zimne oklady by pomogly:) bo w sumie to stan podgoraczkowy

Mdła witaj:)

Co do wlosow to ja niemam pojecia...
Tak mi zrobilyscie smaka na te ogorki ze zeszlam do piwnicy i wzielam sloik i sie objadam:D

reklama
Do góry