reklama
karlaczek
Aktywna w BB
polecam zimne oklady na czolo, ja tak zbiłam goraczke. Pani w aptece odradziala mi brania apapu, powiedziala ze tylko w razie koniecznosci i goraczki powyzej 38
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
spoko, tak pytam bo w sumie na każdym forum taki temat się pojawia :-) w każdym razie przydał by się jeden temat do swobodnych pogaduch nie związanych koniecznie z ciążątakie moje zdanie
![]()
Od tego jest właśnie ten wątek

O wszystkim i o niczym.
hej czy mogę do Was dołączyć? Jestem w 5 tyg i jest to moja pierwsza ciaza. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie![]()
Witaj

Ja na razie nie farbuję włosów, choć już powinnam. Mam blond a te farby są najbardziej szkodliwe. Myślę że po 12 tygodniu coś sobie z włosami wymyślę. Poprzednio farbowałam włosy i ciąże straciłam. Nie wiem czy dlatego, ale ryzykować nie będę.
Mdła
Fanka BB :)
Ponoc bezpieczniejsze sa szampony koloryzujace.
Karlaczek sie tak ladnie zapytala a ja od razu sie w temat wtracilam...bezposrednia,bezczelna czy po prostu niewychowana?
Karlaczek sie tak ladnie zapytala a ja od razu sie w temat wtracilam...bezposrednia,bezczelna czy po prostu niewychowana?

eve82 - ja na wszelki wypadek nie farbowałam poprzednio, i teraz też nie będę. Znajoma mojej koleżanki - genetyk- bardzo odradza (ponoć chodzi głównie o "opary" które potem długo są spłukiwane przy kąpielach, zostają na poduszkach itd...
Co do wątku "co można/co nie" - chyba jestem sceptyczna, bo myślę, że ile nas tu forumowiczek tyle będzie opinii na temat każdego produktu.. a i tak koniec końców samemu trzeba podjąć decyzję..
Co do wątku "co można/co nie" - chyba jestem sceptyczna, bo myślę, że ile nas tu forumowiczek tyle będzie opinii na temat każdego produktu.. a i tak koniec końców samemu trzeba podjąć decyzję..

karlaczek
Aktywna w BB
dziewczynki moze zadam glupie pytanie... ale jestem nowa na forum i niewiem jak ustawic suwaczek, zeby byl za kazdym razem na koncu mojej wypowiedzi tak jak u Was
z gory dzieki za pomoc
karlaczek
Aktywna w BB
udało się
reklama
Podziel się:
...