reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
hej:) o ciązy dowiedzialam sie dopiero tydzien temu:) lekarz potwierdzil ze bede mamą i z tej radosci nie spytalam sie kiedy dokladnie mam termin porodu. Powiedzial mi ze to bardzo wczesna ciaza. Mialam tylko usg brzucha narazie i dal mi skierowanie na badania i wyznaczyl wizyte za miesiac. Ale wg moich obliczen to porod powinien byc jakos 30 maja:)( Ostatnia miesiaczka była 23 sierpnia)

karlaczek widze że sobie poradziłaś już ale tak na przyszłość: trzeba wejść w opcje ustawienia->sygnatura i tam kopiujemy BB code do suwaczka :) Witaj na forum, gratulacje!!

popsuła mi się pralka i mam 6 kg mokrego śmierdzącego prania w domu :/ poza tym czuje się jakbym zjadła kostkę mydła - bleeee.

A tak w ogóle kochane majówki ile wy macie latek?:)

Ostatnia edycja:
Mam fazę na serek topiony z szynką. Właśnie zjadam trzecią kanapkę:sorry: I cholernie, ale to cholernie zjadłabym fasolki po bretońsku. Chyba pierwsze ciążowe zachcianki:rofl2:

Lat 31:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry