reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Pewnie wieczorem przyznam ci rację! Na razie panika mną zawładnęła...
Chyba zamknę kompa i pójdę pozmywać.
Zabiję czas i zrobię coś pożytecznego.

reklama
chmurka84 - ja chyba bym w ciaży nawet takiego nie piła, choć np. jak karmiłam, to często po ostatnim wieczornym karmieniu pozwalałam sobie na jednego lecha free...
Jeśli już teraz jakieś piwko, to jest takie piwo Bavaria, i ono ma 0,0 % - choć jak niedawno spróbowałam, to mnie jakoś nie przekonuje szczególnie...

Citrus - Lech free jeszcze ujdzie, ale ta Bavaria to mi nie smakowała... :no: U mnie ostatnio rządzi solona (!!!) maślanka wieczorami... :-D
Istnieje wino bezalkoholowe?? Toz to chyba jak Tymbark, co? ;-)

to lech free to takie siki ;p jak w knajpie, nie jest źle wg mnie ;p
ale właśnie jak piwo ma 6,5% to piszą że 25 gram alkoholu i ze to szkodliwe
a 0,5% w 0,33 litra ile ma gramów?

chmurka - no da się to przeliczyć.. Ale dla mnie nie ma znaczenia, ile to gramów będzie - zapewne jest to minimalna ilość i pewnie nie zaszkodzi - ale gdyby odpukać coś sie stało, to pewnie nie mogłabym sobie tego piwka wybaczyć.. więc ja się wstrzymuję - tym bardziej, że niespecjalnie mam teraz ochotę na piwo...

reklama
Witam,

często Was podczytuję, ale z pisaniem jakoś kiepsko:no: Zapominjaka ja też trzymam kciuki.
U mnie objawy mocno już ograniczone, minęły mdłości, za to mam smaki, wczoraj np. na słoik śledzi:szok:. Dodam, ze cały... Alkohol jakoś też mnie nie ciągnie w ogóle, choć piwo bardzo lubię, i przed ciążą chętnie dziób zamoczyłam:-)

Pozdrawiam

Do góry